Diari Més

Enrique Martín podria abandonar el Córdoba

El tècnic s'estaria plantejant la dimissió abans de començar la temporada

Enrique Martín, durant el Nàstic-Numancia al Nou Estadi.

Enrique Martín: «Jo vull que els jugadors competeixin més i millor, com a casa»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín Monreal, exentrenador grana i ara mateix tècnic del Córdoba, podria abandonar el conjunt blanc-i-verd abans de començar la lliga. Segons ha informat RTVE el tècnic estaria plantejant-se una dimissió pels problemes econòmics que arrossega l'entitat andalusa.

Aquesta no seria la primera vegada que el Córdoba es queda sense el seu entrenador a mitja pretemporada, ja que la campanya passada, Francisco Rodríguez va dimitir, tot i que en aquesta ocasió va ser pel límit salarial. L'actual propietari del club, Jesús León ha de pagar a Carlos González per tancar, definitivament, la venda del club tal com van acordar.

Ara han sortit a la llum problemes de liquiditat de l'actual propietari està generant molts dubtes sobre aquest pagament que, en cas de no produir-se, passaria a mans de la justícia que podria complicar la supervivència del club. És per aquests motius econòmics que l'entrenador navarrès s'estaria plantejant la seva continuïtat a la banqueta blanc-i-verda, segons apunten mitjans andalusos.

tracking