Diari Més

Aprovat l'ERO dels treballadors del CF Reus

Les indemnitzacions van de 150 euros a 32.000 euros

Clifton Onolfo a l'Estadi Municipal veient un dels partits del CF Reus B d'aquesta temporada.

L'administrador concursal podria presentar un ERE al CF ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat mercantil número 1 de Tarragona ha aprovat, en data 31 de juliol, l'ERO dels treballadors del CF Reus. Aquest va ser presentat a instàncies de l'administrador concursal,David López, el passat 11 de juny, al·legant «inviabilitat de l'empresa, incompatibilitat amb els costos laborals actuals i amb la impossibilitat de trobar finançament per a mentenir la vigència de les relacions laborals», segons la interlocutòria a la qual ha pogut accedir el Diari Més. La sol·licitud d'ERO va ser admesa a tràmit i finalment es va arribar a un acord entre el representant dels treballadors i l'administrador concursal.

L'ERO afecta a 62 treballadors que han acceptat l'extinció del contracte laboral i el pagament d'una indemnització corresponent a 20 dies de salari per any treballat. Les xifres oscil·len entre els 150 euros i 32.000 euros. Xavier Bartolo, exentrenador del CF Reus, cobrarà una indemnització de 28.933,36 euros.

L'únic jugador del primer equip

En aquesta llista de treballadors del club reusenc també hi figura l'únic futbolista que encara tenia contracte amb la primera plantilla, Raphael Guzzo. El portugués no podia fitxar per cap altre club fins que no resolgués el contracte amb els roig-i-negres, però ara, amb l'ERO ja deixa de tenir contracte amb el club del Baix Camp i podrà fitxar gratuïtament pel club que s'interessi en els seus serveis. Guzzo rebrà 39.687,39 euros.

Pel que fa a la plantilla, alguns jugadors i membres del cos tècnic també han rebut les pertinents indemnitzacions tot i que no és el cas de tots els jugadors. Aquests diners surten del Fons de Garantia Salarial, FOGASA.

tracking