Diari Més

El Nàstic compta amb Salva Ferrer i Djetei per la defensa tarragonina

El club no malvendrà aquests jugadors que, fins ara, no han rebut cap oferta interessant

Tots dos centrals havien despertat l'interés de clubs de Segona A però el Nàstic no ha rebut cap oferta en ferm.

El Nàstic compta amb Salva Ferrer i Djetei per la defensa tarragoninaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«La defensa està tancada», aquesta és la premisa que ara mateix ronda per les oficines del Nàstic. Des del club tarragoní tenen clar que compten amb Salva Ferrer i Djetei per la temporada que començarà al mes d’agost i, per tant, no tenen previst incorporar a cap altre jugador en aquesta demarcació, ja que no «malvendran» a aquests dos centrals que es complementen amb les incorporacions de David Goldar i Juan Rodríguez. Així doncs, amb aquests quatre jugadors l’eix de la defensa està tancat.

El fitxatge de Juan Rodríguez es va fer esperar molt, tot i que el Nàstic i el jugador tenien un precontracte des de fa temps. L’Sporting, equip amb qui tenia contracte fins al 2020, no volia desprendre’s del futbolista tan fàcilment tot i que no comptava amb ell per a la temporada que començarà en breus. Amb tot, els asturians volien assegurar-se un relleu en aquesta zona perquè no els hi quedés coixa. És per això que el director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, va tantejar altres opcions del mercat per tenir un pla B per si Juan Rodríguez s’acabava quedant a terres asturianes.

Ara que Juan Rodríguez ja és futbolista grana, el pla B ha tornat a quedar en un calaix i només s’activarà en cas que hi hagi una sortida en aquesta zona. Tenint en compte que el Nàstic disposa de quatre centrals del primer equip, Goldar, Juan Rodríguez, Djetei i Salva, només es pot contemplar la sortida d’aquests dos últims futbolistes, que han despertat l’interès d’alguns clubs de Segona Divisió A, ja que els altres dos s’han fitxat enguany.

Tot i l’interès d’alguns equips, el conjunt tarragoní no ha rebut cap oferta en ferm per endur-se aquests dos jugadors i remarquen que «comptem amb ells per aquesta temporada» i que «només sortiran si paguen la clàusula de rescissió o si arriba una oferta que s’hi aproximi molt».

Fonts properes a Djetei també detallen que «no estem negociant amb cap equip ni mirant ofertes de Segona A perquè des del Nàstic ens han dit que compten amb ell i, per tant, es quedarà a Tarragona».

Així doncs, amb aquests quatre homes, el club grana dona per tancada aquesta zona del camp i se centra en les altres.

Pereira i Rodríguez s’uneixen aquest matí a l’equip

Els dos últims fitxatges del Nàstic, Jonathan Pereira i Juan Rodríguez realitzaran aquest matí el primer entrenament amb els nous companys. Aquest s’iniciarà a partir de les 10 h. les instal·lacions del Complex Esportiu Futbol Salou. Tots dos jugadors arriben a Tarragona amb la idea de convertir-se en un referent, un aportant gols i l’altre evitant-los. En el cas de Jonathan Pereira, ha de convertir-se en el referent en atac del conjunt grana i l’afició té moltes esperances dipositades en ell. Amb tot, en les darreres quatre temporades, Pereira ha marcat 18 gols i donat 12 assistències en 112 partits disputats, per tant, el davanter haurà de recuperar el seu millor nivell per demostrar que encara té molt de futbol i gols per aportar a l’equip. En una situació semblant arriba Juan Rodríguez, després de passar tres temporades a l’Sporting, a cavall entre el filial i el primer equip, el defensa de 25 anys no ha pogut fer-se amb un lloc a l’onze titular asturià i ara haurà de demostrar a Bartolo que és capaç de ser un dels líders de la defensa i pujar encara més la competència en una zona que és clau en els equips del tècnic lleidatà. Caldrà esperar per veure si aquests dos futbolistes tenen algun minut en el partit d’entrenament contra la Pobla aquesta tarda.

tracking