Diari Més

El Nàstic de Bartolo fa un primer assaig davant l'afició tarragonina

El primer equip i el filial s'han citat aquest dimecres a Salou per completar un partit d’entrenament que ha acabat 5-1

Una de les moltes jugades d'atac que va protagonitzar el Nàstic en la primera meitat.

El Nàstic de Bartolo fa un primer assaig davant l'afició tarragoninaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic i el CF Pobla s'han citat aquest dimecres a la tarda al Complex Esportiu Futbol Salou per seguir preparant les respectives plantilles per arribar en la millor forma possible al primer partit de lliga. Els experts diuen que no hi ha millor manera de posar en pràctica els conceptes que impregnen els entrenadors als seus jugadors que amb un partit i això és el que han fet avui el Nàstic i el seu filial. Un partit d’entrenament que ha acabat amb el resultat de 5-1 favorable al conjunt de Bartolo.

Tot i que han jugat dos equips de la casa i el duel no es podia titllar de partit amistós, tots dos equips han exhibit una gran intensitat. A la primera meitat han començat jugant Cheikh en porteria; Albarrán, Djetei, Roger Figueras i Bonilla a la defensa; Petcoff, Carreón i Abeledo al mig; Brugui, Pol Ballesteros i Sadik en atac. En aquesta primera meitat, l’afició desplaçada fins a Salou ha pogut veure fins a 5 gols, 4 pel Nàstic i 1 per la Pobla.

El primer ha arribat ben aviat a través d’un llançament de falta d’Albarrán des de tres quarts de camp que ha executat ben fort i ras que ha acabat al fons de la porteria després de tocar en un defensor. El segon també ha sortit de les botes d’Albarrán que després d’arribar a línia de fons ha centrat perquè Sadik, a plaer, marqués el segon del partit.

Amb el 2-0 al marcador el Nàstic ha continuat igual d’intens que havia començat, intentant tenir l’esfèrica el màxim temps possible i, quan la perdia, fent una alta pressió per tornar-la a recuperar el més aviat possible. En aquesta primera meitat Petcoff era qui s’incrustava entre els dos centrals per ajudar a treure la pilota jugada, ajudant-se molt en Carreón, jugador que ha arribat enguany a la Pobla però que està realitzant la pretemporada amb el primer equip.

El gol del filial grana ha arribat després d’una relliscada de Djetei, justament quan una pilota en llarg anava en la seva direcció. Amb Djetei estès a terra, Cissé, de la Pobla, s'ha plantat sol davant Cheikh i l'ha batut amb un bon xut escorat. Després ha arribat el torn d’Abeledo que, tot i tenir els dos peus fora del Nàstic continua esforçant-se per guanyar-se un lloc. El tercer gol ha vingut després d’una centrada seva que ha tocat en Pol Domingo, que s'ha marcat en pròpia porteria. Finalment, el quart gol del Nàstic, i darrer en la primera meitat, l'ha anotat Abeledo després d’una bona recuperació de Carreón a la frontal de l’àrea rival i una posterior cessió cap a l’andalús que no ha fallat davant el porter.

Un gol més

A la segona meitat ha sortit un equip nou format per Bernabé; Valentín, Salva, Goldar, Cardona; Márquez, Giner, Lolo; Cuenca, Prats i Joel. En aquesta segona meitat, la Pobla ha incomodat molt més a un Nàstic que no aconseguia sortir fàcilment amb la pilota des de darrere i el partit s'ha igualat molt. Només una jugada individual de Pol Valentín ha estat capaç de tornar a moure el marcador en els últims instants de partit. El lateral ha arribat a línia de fons després de desfer-se de dos rivals i l'ha passat enrere perquè Pol Prats l’empenyés al fons de la xarxa fent el 5-1.

En aquesta segona meitat també s'ha pogut veure una doble aturada de Bernabé que continua demostrant els bons reflexos que té i alguna jugada atrevida de Montero amb la Pobla. A qui no ha pogut veure l’afició han estat als nous Pereira i Rodríguez ni als que pateixen molèsties com Oliva, Viti, Maloku i Habran.

tracking