Diari Més

Juan Rodríguez fitxa pel Nàstic i tanca la defensa tarragonina

El central arriba procedent de l’Sporting de Gijón, amb qui ha rescindit el contracte, i firma per tres anys

El central serà l'última incorporació grana en aquesta zona.

Juan Rodríguez no s'entrena amb l'Sporting i apunta al NàsticReal Sporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja té un altre fitxatge oficialitzat. Es tracta de Juan Rodríguez, la novena incorporació, i arriba per tancar definitivament la zona defensiva. El central i el club tarragoní fa temps que havien iniciat negociacions i, de fet, ja fa temps també que ho tenien tot fet, l’únic escull era el contracte que l’unia amb l’Sporting de Gijón fins al 2020.

El jugador no entrava en els plans de l’equip asturià però aquest no volia desprendre’s del defensa fins que no tingués un substitut i el Nàstic no estava disposat a pagar un traspàs. Ahir al matí el futbolista gallec no va assistir a l’entrenament amb la resta de companys i tot feia preveure que el seu fitxatge pel conjunt grana era qüestió de poques hores i així va ser, ja que a la nit el club tarragoní va anunciar-lo oficialment.

Juan Rodríguez, de 24 anys, ha firmat amb el Nàstic per les pròximes tres temporades i arriba a Tarragona per reforçar la línia defensiva de l’equip dirigit per Xavi Bartolo. De fet, aquesta serà la darrera incorporació defensiva que signi el Nàstic aquesta temporada, sempre que no hi hagi cap sortida. Cal recordar que Djetei i Salva Ferrer, han despertat l’interès d’alguns clubs de Segona Divisió, tot i que, a data d’avui encara no n’hi ha cap que hagi presentat alguna oferta.

Rodríguez ha jugat les últimes tres temporades a l’Sporting de Gijón, alternant el primer equip i el filial. A més, amb els de Mareo va jugar quatre partits a Primera Divisió la temporada 2016-17. Prèviament, es va formar al futbol base del Racing de Ferrol i va formar part del Somozas, a la Segona Divisió B.

Des del club tarragoní destaquen la «bona visió de joc» i també la «seguretat aèria» d’un futbolista que mesura 184 centímetres d’alçada. A més, el central també destaca per sumar-se a l’atac en les accions a pilota aturada.

Està previst que el jugador s’incorpori a la dinàmica del primer equip en l’entrenament de demà al matí, previst a partir de les 10 h., al Complex Esportiu Salou, de la mateixa manera que ho farà Jonathan Pereira.

L’Andorra volia a Pereira

L’FC Andorra, del qual és propietari Gerard Piqué, també va voler comptar amb els serveis de Jonathan Pereira, davanter que es trobava sense equip després de finalitzar el contracte la temporada passada amb l’Alcorcón.

El club andorrà, que enguany militarà a Segona Divisió B, va contactar amb l’atacant quan encara no sabia, almenys de manera oficial, que jugaria a la categoria de bronze del futbol espanyol. Entre els interessats per contractar els serveis de Jonathan Pereira també hi havia l’Atlético Baleares, que enguany tornarà a competir per intentar aconseguir l’ascens a Segona A, una fita que la temporada passada se’ls va resistir en l’últim partit del play-off d’ascens contra el Mirandés, després de fer una gran temporada acabant en primera posició del grup tercer.

Gerard Oliva amb molèsties

El Nàstic continua preparant la temporada amb diverses sessions d’entrenament. En la que van realitzar ahir al matí a l’annex del Nou Estadi només hi va haver una absència, la de Gerard Oliva que arrossega molèsties físiques. De fet, Oliva tampoc va poder disputar el partit amistós del divendres passat contra el Peralada com tampoc ho van poder fer Viti, Maloku i Cheikh, tot i que aquests tres sí que van exercitar-se amb normalitat ahir al matí.

Gerard Oliva haurà de recuperar-se tan aviat com pugui per intentar guanyar-se un lloc a l’equip de Bartolo, ja que ara mateix encara està a prova.

tracking