Diari Més

El Nàstic jugarà contra l'Espanyol B a la pretemporada

El partit tindrà lloc el 6 d'agost a la Ciutat Esportiva Dani Jarque

Els tarragonins ja van jugar contra el filial perico la pretemporada passada.

El Nàstic jugarà contra l'Espanyol B a la pretemporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ja té un quart rival per aquesta pretemporada, l'Espanyol B, equip contra el qual també jugarà a la lliga. Així doncs, el filial perico se suma a la llista d'amistosos on hi ha el Peralada, que ja van jugar el partit, el Zaragoza i el Girona, quatre conjunts que ja s'han convertit en un clàssic dels estius grana.

El partit contra l'Espanyol tindrà lloc el pròxim dimarts 6 d'agost a les 19 hores a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Barcelona i serà el segon partit de preparació lluny de Tarragona, després del disputat divendres passat contra el Peralada a l'estada a La Garrotxa. Precisament, l'any passat en aquesta mateixa estada ja van jugar contra els pericos, un partit que va acabar en victòria grana per 3 a 0.

El duel contra els blanc-i-blaus arribarà després que el Nàstic s'hagi enfrontat al Zaragoza, un matx que té lloc aquest dissabte a les 20.30 hores al Nou Estadi i en el qual es disputarà l'XIè Trofeu Ciutat de Tarragona.

La pretemporada dels homes de Xavi Bartolo finalitzarà el pròxim divendres 9 d'agost, 3 dies després de jugar contra l'Espanyol B amb el partit contra el Girona que es disputarà al Nou Estadi a les 20 hores.

tracking