Diari Més

Pedro Martín, del Lleida, o un cedit d'un filial per tancar la zona d'atac

El club va fer oficial la incorporació del davanter Jonathan Pereira ahir al vespre que signa per dues temporades més una opcional

Pedro Martín va ser el pitxitxi del grup tercer de Segona Divisió B amb 16 gols en 34 partits, sent una de les peces clau del Lleida.

Pedro Martín, del Lleida, o un cedit d'un filial per tancar la zona d'atacLleida Esportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic continua ben actiu en el mercat de fitxatges per aconseguir la plantilla més competitiva de Segona Divisió B que els permeti retornar a la categoria de plata del futbol espanyol en una temporada, i per competir es necessiten gols. És per això que el Nàstic continua sospirant per Pedro Martín, pitxitxi del grup tercer de Segona B la temporada passada, però en cas que no sigui viable la seva incorporació, podrien portar un davanter d’algun filial en forma de cessió.

La zona que quedava més fluixa fins ahir a la tarda era l’ofensiva, ja que els grana encara no havien incorporat cap davanter centre, tot i que sí que han fitxat homes ofensius com Romain Habran, Lolo Plá o Ferran Giner. Pel que fa als davanters centres, el Nàstic vol anar a poc a poc, sense pressa, per no fallar i en aquesta tranquil·litat ha aconseguit pescar. Ahir a la nit, el club va fer oficial la incorporació de Jonathan Pereira que signa per dues temporades més una tercera d’opcional.

Tot i aquest fitxatge, el Nàstic continua rastrejant el mercat de davanters per a tancar de manera definitiva aquesta zona. Per fer-ho, s’interessen especialment en Pedro Martín i no és per menys. Aquest davanter, que té contracte amb el Lleida fins al 2020, va aconseguir anotar la temporada passada 16 dianes, convertint-se en el màxim golejador del grup tercer. L’interès per aquest futbolista ve des d’abans que acabés la temporada però el club tarragoní és conscient que les negociacions no seran fàcils. Al mercat d’hivern van intentar contractar Tano Bonnín, central del Lleida, però des del club es van remetre a la clàusula de rescissió, la mateixa situació que està succeint ara. A més, la temporada de Pedro Martín no ha passat desapercebuda i alguns clubs de Segona A també el segueixen de ben a prop per intentar adquirir els seus serveis.

Un altre jugador que interessava al Nàstic era Juanto Ortuño, també del Lleida i que va marcar 14 gols, sent el tercer màxim golejador del grup, però el Córdoba es va anticipar als tarragonins i van aconseguir fitxar aquest atacant que acabava contracte.

Així doncs, si el Nàstic vol contractar a Pedro Martín, haurà de fer un esforç i pagar la clàusula de rescissió, al voltant dels 150.000 euros. Però, com en la resta de demarcacions, Sergi Parés no té un sol nom apuntat a l’agenda i, en cas que finalment no vulguin pagar aquesta quantitat per Martín, el club també estudia l’opció d’agafar un davanter jove, d’algun filial del grup tercer, per a complementar l’atac amb Pereira.

Des del club no volen fer públic, encara, quin seria aquest jove jugador que podria arribar en forma de cessió però tot indica que podria arribar procedent del FC Barcelona B, d’on preveuen incorporar dos jugadors. Amb tot, aquestes incorporacions seran de les darreres en produir-se, ja que el filial blaugrana encara ha d’acabar de configurar la seva plantilla per veure quins són els jugadors que els interessa cedir durant una temporada.

Jonathan Pereira, fitxat

El Nàstic va poder tancar ahir a la nit una de les incorporacions que han de ser més importants, la de Jonathan Pereira que arriba per ser el protagonista de la majoria de gols tarragonins aquesta temporada. El futbolista arriba gratis després de finalitzar el contracte amb l’Alcorcón i s’unirà als entrenaments amb els seus nous companys i sota les ordres de Xavi Bartolo demà, dimarts.Pereira va disputar 30 partits en la darrera campanya, anotant 2 gols i donant 3 assistències. Tot i que en aquesta darrera temporada no ha aconseguit grans números, des del Nàstic confien que Pereira sigui l’atacant que marqui la diferència a Tarragona i que impulsi als grana cap a l’ascens a Segona A. L’atacant ha disputat un total de 230 partits a Segona A, sumant 54 gols i 20 assistències, i 113 a Primera amb 14 dianes i 26 passades de gol.

Dos atacants que s’estrenen

Divendres va tenir lloc el primer amistós de la pretemporada i dos jugadors ofensius que s’han incorporat enguany a les files tarragonines ja van estrenar-se en els seus registres golejadors. Ho van fer en el duel contra el Peralada que va finalitzar 0-2.

El primer a anotar va ser Romain Habran, després d’una centrada de Pol Valentín. Una diana que ajudarà al francès a agafar més confiança per posar-se l’equip a les espatlles quan aquest ho requereixi. El segon en marcar va ser Lolo Plá que va posar el definitiu 0-2, minuts després de fallar un penal.

tracking