Diari Més

Juan Rodríguez fitxa pel Nàstic

El central arriba lliure i signa fins el 2022

El central serà l'última incorporació grana en aquesta zona.

Juan Rodríguez no s'entrena amb l'Sporting i apunta al NàsticReal Sporting

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha anunciat l'arribada de Juan Rodríguez Martínez, procedent de l'Sporting de Gijón amb qui tenia contracte fins al 2020 però que ha acabat desvinculant-se.

El club tarragoní fa dies que tenia el contracte fet amb el jugador però faltava que aquest aconseguís desvincular-se de l'Sporting. Aquest matí semblava que tot es desencallaria, ja que el central no ha anat a l'entrenament amb els asturians i, finalment, després d'aconseguir desvincular-se ha firmat pel Nàstic per les pròximes tres temporades.

Rodríguez arriba a Tarragona per reforçar la línia defensiva de l’equip entrenat per Xavi Bartolo. Després de rescindir el seu contracte professional amb el Real Sporting de Gijón, disciplina on ha jugat les últimes tres temporades alternant el primer equip i el filial. A més, amb els de Mareo va jugar quatre partits a Primera Divisió el curs 2016-17. Prèviament, es va formar al futbol base del Racing de Ferrol i va formar part del Somozas, a la Segona Divisió B.

El futbolista de 24 anys apuntalarà la rereguarda grana amb la seva contundència i bona sortida de pilota, convertint-se en la darrera incorporació en aquesta zona, sempre i quan no hi hagi cap baixa. Juan Rodríguez té una bona visió de joc i també aportarà seguretat aèria, amb els 184 centímetres d’alçada, sumant-se a l’atac en les accions a pilota aturada.

Està previst que el jugador s’incorpori a la dinàmica del primer equip en l’entrenament de dimecres al matí, previst a partir de les 10 hores, al camp annex al Nou Estadi.

tracking