Diari Més

El Ghouati reforça el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau per la Superlliga 2

El jugador es retrobarà amb dos vells coneguts

El nou jugador del club tarragoní amb Vlado Stevovski.

El Ghouati reforça el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau per la Superlliga 2CV Sant Pere i Sant Pau

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Vòlei Sant Pere i Sant Pau continua preparant-se per començar en plena forma l’actual campanya on lluitarà per intentar l’ascens a Superlliga Masculina.

Per aconseguir-ho, el club s’està reforçant amb diferents jugadors, la majoria del juvenil, i el darrer en incorporar-se a les ordres de Vlado Stevovski ha estat Anass Anzaui el Ghouati, de 20 anys i 1,94 centímetres d’alçada, provinent del Lugo.

El Ghouati va començar la seva carrera al CV Mataró i, posteriorment, es va incorporar al programa de la Federació Catalana de Voleibol a les instal·lacions de la Blume. Al cap de dos anys, va fer el salt al programa Permanent que la Federació Espanyola té a Palència. Un cop transcorreguts tres anys, es va incorporar a l’equip Club Voleibol Emeve, de Lugo. Conjunt amb el qual va aconseguir el títol de la Copa Príncep i l’ascens a Superlliga. Al seu palmarès també compta amb diverses convocatòries en categories inferiors amb la Selecció espanyola, un subcampionat de Superlliga 2 la temporada 2015-16, una medalla de bronze a la competició europea Wevza també la temporada 2015-16 i un campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques en categoria cadet la campanya 2013-14.

Amb el seu fitxatge pel club tarragoní, El Ghouati es retrobarà amb Héctor García i Isaac Valiño, amb qui va compartir vestuari a l’Arc Blume, on també va jugar amb tres exjugadors del Sant Pere i Sant Pau, David Crespo, Álvaro Gimeno i Andreu Perdices.

Precisament, amb un dels jugadors que tornarà a compartir vestuari té una anècdota curiosa. Quan Héctor García va conèixer que tornaria a jugar al costat d’El Ghouati va recordar quan el va conèixer. «El coneixia de l’escola però un dia estàvem a casa i se’ns va escapar el periquito. Anass i jo vam anar per ell i quan el vam poder agafar vam tornar a casa», va compartir García que va afegir «quan vam tornar, la meva mare li va preguntar quin esport practicava i aquest va comentar que anava a la piscina i que volia mirar de fer bàsquet però la meva mare li va dir que l’endemà el portaria amb mi a un entrenament de voleibol». Així doncs, la mare d’Héctor García va marcar el camí d’El Ghouati en el món de l’esport, descobrint-li el voleibol.

Des d’aleshores, només la seva marxa a Palència i a Lugo va separar a aquests dos jugadors que ara es retroben per ser dues peces claus per a la temporada que començarà el 5 d’octubre i que, segons comparteixen des de l’entitat, ha de ser «exitosa». Els tarragonins començaran la lliga contra el Xàtiva a domicili. Una temporada en la qual no hi serà el capità Gregory Bordas, que ja va comunicar que deixa el vòlei per motius laborals.

tracking