Diari Més

Sense pressa per contractar els davanters que pugin el nivell

Des del Nàstic no volen precipitar-se a l’hora de fitxar en aquesta demarcació donada la seva importància

Bartolo i Parés estan a l'expectativa del rendiment que pugui oferir Oliva en la pretemporada.

Sense pressa per contractar els davanters que pugin el nivellGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic 2019-20 ja fa dues setmanes que va començar a rodar i, tot i que ja compta amb set incorporacions, encara queda molta feina per fer, especialment en la zona d’atac on no volen fallar.

El club treballa per portar, com a mínim, un defensa, un mig i dos davanters però les xifres podrien variar molt en funció de les sortides. La direcció esportiva, encapçalada per Sergi Parés ja ha portat tres defenses, Goldar, Albarrán i Bonilla; un mig, Petcoff; dos bandes, Giner i Habran; i un mitja punta, Lolo Plá. Aquestes van ser unes incorporacions que van anar prou ràpides però ara ja fa una setmana que no hi ha moviments a Can Nàstic, ni d’arribades ni de sortides, però això no vol dir que no s’estigui treballant en aquestes dues facetes. Pel que fa a les arribades, s’espera que vingui un central per tancar aquesta demarcació, en cas que no es produeixi cap més sortida, un centrecampista per també completar definitivament el mig del camp i dos davanters que pugin el nivell de la plantilla i, per tant, que garanteixin una bona mitjana de gols.

És en aquesta posició on tot sembla que està més aturat però el director esportiu grana té una llista d’«entre 8 i 10 jugadors» als quals està seguint de ben a prop. Alguns futbolistes d’aquesta llista ja els podria fitxar avui mateix però el club està a l’espera de «grans» davanters que ara mateix compten amb un bon cartell i que estan esperant que arribi una possible oferta de Segona A però que, en cas que aquesta no sorgeixi, podrien posar-se a tir per incorporar-los. És per aquest motiu que encara no s’ha anunciat cap davanter fins al moment. A banda, tant Xavi Bartolo com Sergi Parés estan a l’expectativa de Gerard Oliva, ja que en funció del rendiment que vagi oferint durant la pretemporada podria guanyar-se un lloc a l’equip i ser un dels dos davanters que s’han d’incorporar.

No pensen en Uche

Des del club volen deixar clar que «en cap cas hem pensat en un retorn d’Uche». Així doncs, sembla que l’etapa del nigerià amb el Nàstic va acabar la passada temporada amb la finalització del contracte que els unia.

tracking