Diari Més

Footters retransmetrà tots els partits que el Nàstic disputi a casa

Els enfrontaments a domicili només es podran veure si l’equip rival també firma un acord amb la plataforma

Javi Márquez conduïnt l'esfèrica en l'últim partit del Nàstic a Segona A la temporada passada.

Footters retransmetrà tots els partits que el Nàstic disputi a casaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una de les moltes qüestions negatives que comporta descendir a Segona Divisió B és que l’equip perd tots els drets televisius. És per això que des del Nàstic, en quant van saber que la temporada vinent militarien a la categoria de bronze del futbol espanyol, van posar-se a buscar una fórmula per poder oferir els partits del Nàstic per internet. Fruit d’aquest plantejament han decidit firmar un acord amb Footters que s’acabarà fent oficial en les pròximes hores.

Footters és una plataforma creada per retransmetre els partits de futbol d’aquelles categories que no tenen tanta repercussió com Segona B i Tercera. A data d’avui, hi ha 34 equips de Segona Divisió B que tenen un acord amb aquest canal, tot i que dels que interessen als aficionats grana, és a dir, d’aquells que formen part del grup tercer, només n’hi ha quatre. Aquests són el Prat, el Llagostera, el Castellón i La Nucía, amb tot, aquesta xifra podria créixer al llarg d’aquesta setmana, ja que a banda de la incorporació del Nàstic també n’arribaran d’altres equips del mateix grup.

L’acord d’un club amb Footters inclou la retransmissió de tots els partits de futbol que juguin com a local, per tant, en el cas del Nàstic, els aficionats grana podran veure per internet els 19 partits que es jugaran al Nou Estadi. A hores d’ara, també podran veure el seu equip quan jugui al camp del Prat, el Llagostera, el Castellón i La Nucía i la llista, segons comparteixen des del club tarragoní, podria créixer en els pròxims dies.

Dues opcions sobre la taula

Tal com comparteixen fonts del club grana, «quan vam perdre la categoria vam començar a plantejar com retransmetre els partits del Nàstic». Els tarragonins tenien dues opcions sobre la taula: una era la de retransmetre ells mateixos els partits i oferir-los als socis per internet, i l’altra la de cedir els drets a Footters, una opció «més àgil» i amb «serveis més complets».

La plataforma té tres modalitats d’abonaments, una mensual de 6,99 euros, dues anuals, una per 62,99 euros i l’altra per socis dels clubs afiliats que costa 35 euros. A més, el 50% del que paga cada usuari va destinat als diferents equips de Footters.

tracking