Diari Més

Els equips de la demarcació de Tarragona començaran l'OK Lliga com a visitants

El Reus Deportiu visitarà el Girona mentre que el CP Calafell jugarà contra l'Igualada

Imatge d'arxiu d'un partit del Reus Deportiu contra l'Igualada.

Els equips de la demarcació de Tarragona començaran l'OK Lliga com a visitantsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Patinaje (RFEP) va realitzar el sorteig del calendari ahir a la tarda de l'OK Lliga masculina i femenina i de l'OK Lliga Plata dels grups Nord i Sud.

A l'OK Lliga masculina hi ha dos equips de la demarcació de Tarragona, el Reus Deportiu i el CP Calafell i tots dos començaran la competició com a visitants el 21 de setembre. Pel que fa al conjunt del Baix Camp, la temporada passada va finalitzar en tercera posició, per sota d'un intractable Barça i a només tres punts del Liceo. Enguany començarà la lliga a la pista del Girona que va finalitzar la lliga en novena posició.

Per la seva banda, el CP Calafell iniciarà la temporada contra l'Igualada, que la temporada passada va finalitzar en cinquena posició. El partit entre el Reus i el Calafell tindrà lloc la jornada 8, el cap de setmana del 9 de novembre, a la pista dels del Baix Penedès.

El CE Vendrell, que va perdre la temporada passada la categoria de l'OK Lliga, ha quedat emparellat en el grup Sud de l'OK Lliga Plata i començarà el seu camí de retorn a la màxima categoria de l'hoquei contra el CP Las Rozas.

Consulta aquí el calendari de l'OK Lliga i aquí el de l'OK Lliga Plata Sud.

tracking