Diari Més

El futur del CF Reus es decidirà, definitivament, durant el dia d'avui

Tot indica que el primer equip no podrà competir a Tercera Divisió i, per tant, la SAD s’acabarà dissolent tot i els esforços de l’administrador

Alguns aficionats roig-i-negres manifestant-se a la plaça Prim quan el Reus va ser expulsat.

El futur del CF Reus es decidirà, definitivament, durant el dia d'avuiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació del CF Reus sembla que comença a aclarir-se després de mig any d’incerteses, entrebancs i males notícies en tot l’entorn del club roig-i-negre. Durant el dia d’avui s’hauria de decidir, definitivament, si el Reus continua tenint futur o, si pel contrari, els 110 anys d’història s’acaben.

Tot dependrà de si el club reusenc s’acaba inscrivint a Tercera Divisió o no. La realitat és que el conjunt del Baix Camp ho té molt complicat pel fet que no disposa ni de director esportiu, ni tècnic i ni tan sols suficients jugadors, ara mateix només Raphael Guzzo té contracte en vigor. Per aquests motius però, sobretot, per la mala situació econòmica, tot fa indicar que el Reus no militarà a Tercera Divisió i, per tant, la SAD s’acabarà dissolent. Per tant, només quedarà una petita part del CF Reus amb vida, el seu planter que està salvat per la Fundació Futbol Base Reus.

La Federació Catalana de Futbol (FCF) i la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) van reunir-se ahir a Madrid per analitzar la complexa situació del Reus i, en cas que aquest no jugui, concretar qui hauria d’ocupar la seva plaça a Tercera Divisió o si aquesta quedarà deserta. Des de la FCF no descarten cap de les possibles opcions i comparteixen que «tot està en l’aire ara mateix».

L’administrador concursal, David López, ha intentat per totes les vies que el club roig-i-negre continués amb vida però aconseguir-ho era pràcticament impossible després de la nefasta gestió de Joan Oliver al capdavant i de l’encara pitjor tasca d’un Clifton Onolfo que va arribar prometent l’or als aficionats i la ciutat però que va abandonar el vaixell quan va ser conscient de la realitat que envoltava el club que va decidir comprar per 3 euros.

L’esperança de David López

Quan tot semblava perdut, David López va portar una mica d’esperança a la parròquia roig-i-negre aconseguint inscriure l’equip a Segona B tot i no disposar de personal suficient per aconseguir fer rodar el club, però encara hi havia marge de maniobra. El que faltava era voluntat per part del màxim accionista, Clifton Onolfo. El Reus va ser inclòs al grup tercer de Segona B com la resta d’equips catalans i el filial al grup cinquè de Tercera. De fet, tots dos equips tenien el seu calendari establert però el 17 de juliol va arribar la notícia que ningú desitjava però tothom esperava: El Reus era expulsat de Segona B per no presentar l’aval que li exigia la federació.

El club roig-i-negre sí que té permès competir a Tercera però sembla que tampoc ho farà, tal com s’anunciarà oficialment durant el dia d’avui. Aquesta situació farà que l’entitat acabi desapareixent de manera definitiva, ja que sense un primer equip de futbol no hi ha cap club viable.

tracking