Diari Més

El FC Andorra vol comprar la plaça de Segona B

El club de Gerard Piqué és dels últims en optar a la plaça per mèrits esportius

L'onze inicial de l'Andorra en un partit de la temporada passada.

El FC Andorra vol comprar la plaça de Segona BFC Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Andorra està disposat a comprar la plaça vacant del CF Reus a Segona Divisió B. Tal com ja havia avançat Diari Més, el club de Gerard Piqué estava ben atent al que succeïa amb els roig-i-negres per intentar escalar una categoria més per arribar al futbol professional el més ràpidament possible.

Tot i que el club andorrà no té cap problema per dispositar els més de 450.000 euros que demana la RFEF, els diners no ho són tot, ja que en cas que hi hagi més d'un equip interessat, es primaran els mèrits esportius.

Com que l'Andorra ha tornat a Tercera enguany, després d'aconseguir ser campions de Primera Catalana i guanyar les eliminatòries d'ascens en la darrera temporada, és dels últims clubs en poder optar a aquesta plaça per la qual ja s'han posicionat el Zamora, l'Alcobendas i, molt possiblement, el Real Jaén, equips que estan per sobre, en mèrits esportius, del FC Andorra. Per tant, tot indica que l'equip de Piqué haurà de fer una gran temporada a Tercera per intentar aconseguir al camp l'ascens a Segona B.

tracking