Diari Més

El Nàstic jugarà en cinc camps que encara no havia visitat mai

D’aquests, tres són rivals contra els qui no s’ha enfrontat al llarg de la seva història, La Nucía, Ebro i Ejea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Falta poc més d’un mes perquè comenci la temporada 2019-20 i dels 19 equips confirmats que formen part del grup tercer de Segona Divisió B, on militarà el Nàstic, hi ha tres contra els qui encara no s’ha enfrontat mai i, per tant, encara no ha visitat mai el seu camp. A més, hi ha dos equips més que disposen d’un nou camp de futbol. Així doncs, el Nàstic jugarà aquesta temporada en cinc camps que encara no havia visitat mai, un nombre que podria créixer en funció de qui ocupi la plaça vacant del CF Reus, ja que si és el Zamora o l’Alcobendas, seran sis els camps que no haurà visitat mai i quatre els rivals contra els qui no haurà jugat cap enfrontament abans.

Els tres equips que jugaran per primera vegada contra el Nàstic són el CF La Nucía, el CD Ebro i l’Ejea. La Nucía (Alacant) va aconseguir l’ascens a Segona B en la darrera temporada vencent al Linares a l’últim partit de la fase d’ascens i mai abans han coincidit amb els tarragonins que jugaran per primer cop al Camilo Cano. El segon camp que visitaran enguany per primera vegada serà l’Estadi Municipal de Luchán, on juga l’Ejea (Saragossa), que encadena la seva segona temporada a Segona B, després que l’any passat aconseguís la permanència finalitzant en 14a posició. Finalment, el tercer equip contra el qual jugarà per primer cop el Nàstic, serà el CD Ebro (Saragossa), que la temporada passada va finalitzar en novena posició. Aquest tercer camp que s’estrenarà a l’historial del Nàstic serà La Almozara.

Amb aquests ja són tres els camps i els rivals que visitaran per primera vegada els grana però encara hi ha dos estadis més per afegir a la llista, es tracta del Johan Cruyff, camp on jugarà aquesta temporada el Barça B i que s’inaugurarà aquest mes d’agost. Per tant, si tot segueix els terminis establerts, els grana podrien ser els primers a jugar un partit oficial en aquest estadi contra el filial blaugrana, ja que jugaran a la jornada 2.

Finalment, el cinquè estadi nou que visitarà el Nàstic és l’Estadi Municipal de Badalona, que va ser inaugurat el gener del 2017. Així doncs, els tarragonins sumaran tres equips nous i cinc estadis més al seu historial de rivals i camps que ha visitat al llarg de la història.

Un d'aquests estadis serà el del Badalona que va inaugurar-se el gener del 2017.

El Nàstic jugarà en cinc camps que encara no havia visitat maiCF Badalona

tracking