Diari Més

Damián Petcoff se sent còmode amb l'estil de joc de Bartolo

Una de les cares noves del Nàstic ha valorat els seus primers entrenaments amb els nous companys

Petcoff a la sala de premsa del Nou Estadi el dia de la seva presentació.

Damián Petcoff se sent cómode amb l'estil de joc de BartoloGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Damián Petcoff, migcampista que ha fitxat enguany pel Nàstic procedent del Badajoz, també de Segona B, s'ha mostrat molt còmode i satisfet amb l'estil de joc que vol imposar Bartolo on la pilota tingui el protagonisme. «Treballem molta cosa amb pilota però també ens exigeix que quan la perdem, anem ràpid a recuperar-la», detalla Petcoff i afegeix que «aquesta forma de jugar m'ajudarà molt i espero aportar tot el que tinc». Per al migcampista grana aquest és un estil que el fa «créixer» i «agafar confiança».

Sobre la seva arribada a Tarragona, Petcoff explica que des del primer dia el club els va ajudar molt i que les sensacions amb la ciutat i l'entitat són «molt bones». Pel que fa als entrenaments, l'argentí valora molt positivament aquesta estada a Olot que «està servint per fer grup, conèixer més al company i, sobretot, el que et demana el cos tècnic» i afegeix que «és necessari i important estar aquí. Ens servirà per carregar cames i gasolina i arribar al 100% al primer partit de lliga».

Petcoff és un dels jugadors veterans de Segona Divisió B però no del grup III on només ha militat amb el València Mestalla i l'Eldense. El futbolista adverteix que «tot i que estem en un club gran que acaba de baixar, no vol dir que guanyem els partits fàcilment», pel que fa als rivals Petcoff ha admès que encara ha d'analitzar les plantilles però que ja coneix alguns camps que els tocarà visitar.

tracking