Diari Més

Zamora i Alcobendas s'interessen en la plaça vacant del Reus a Segona B

Per la seva banda, l’Hospitalet defensa que el lloc els pertany a ells per mèrits esportius

El president del club l'Hospitalet durant la roda de premsa.

Zamora i Alcobendas s'interessen en la plaça vacant del Reus a Segona BCE l'Hospitalet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La RFEF va taxar ahir la plaça vacant que deixa el CF Reus a Segona Divisió B en 452.022 euros una xifra que es veurà rebaixada a la meitat si cap club es mostra interessat a comprar-la per aquest preu, un fet improbable, ja que ja n’hi ha dos que han fet pública la seva intenció de comprar la plaça en la primera ronda.

Aquests dos equips interessats són el Zamora i l’Alcobendas que, tot i no tenir la prioritat esportiva s’han mostrat disposats a comprar la vacant. De fet, el Zamora ja va emetre un comunicat diumenge, quan encara no se sabia del cert el preu de la plaça, deixant clar que «farem un esforç considerable pel qual l’equip gestor farà front als 630.000 euros que sol·licita la RFEF», un preu que al final ha quedat estipulat en poc més de 450.000 euros. Per la seva banda, l’Alcobendas va emetre ahir un breu comunicat en el qual detallava que «l’entitat comunicarà la decisió de comprar la plaça a la RFEF».

Aquests són, fins al moment, els dos conjunts que ja s’han posicionat per comprar la plaça del Reus, un lloc que, segons el president de l’Hospitalet, Santi Ballesté, els pertoca a ells per mèrits esportius. De fet, tal com indica la RFEF el primer club a poder optar a la plaça és l’Hospitalet però aquest ho ha de fer pagant la quantitat exigida o esperant que cap altre club vulgui comprar-la i, després de tres rebaixes, la RFEF l’acabaria adjudicant de manera gratuïta.

És per això que ahir el president de l’Hospitalet va fer una roda de premsa en la qual va demanar a la resta de clubs de Tercera Divisió que cap d’ells pagui els diners per no convertir els ascensos en un «mercadeig» i que aquests s’aconsegueixin únicament per mèrits esportius.

La FCF vol un equip català

La FCF va emetre ahir un comunicat defensant que la plaça del CF Reus quedi adjudicada a un equip català «sempre que compleixi els requisits reglamentaris». La federació catalana també aposta per un major control financer a Segona B i Tercera. La RFEF ha creat una Comissió específica en la qual pren part la FCF i vol posar més controls.

tracking