Diari Més

Onolfo carrega contra al Fundació Futbol Base Reus i aquesta adverteix amb possibles mesures legals

Per l'americà, aquesta entitat està «intentant matar» el club

Clifton Onolfo, durant una roda de premsa a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus.

Representants de Bale volien invertir al CF Reus però Onolfo ho va impedirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'encara propietari del CF Reus, Clifton Onolfo, continua enviant comunicats confusos i amb traduccions erràtiques. Ara l'americà ha decidit carregar contra la Fundació Futbol Base Reus, una entitat que va ser creada per la gent del planter roig-i-negre per tal de garantir la seva supervivència però, segons Onolfo, la fundació està «intentant matar» el club.

L'americà també afirma que «hem cooperat i va ser idea nostra separar-nos i estalviar base». Des de la Fundació no s'han quedat callats davant aquest atac i posen de manifest que «sempre hem estat al servei de la SAD, oferint en tot moment la seva ajuda a l'únic representant legal que té avui el CF Reus, l'administrador concursal, David López» i afegeixen que «fins i tot alguns membres de la Fundació, com el President, Xavier Castro, o el Director Esportiu, Marc Carrasco, han col·laborat buscant possibles inversors de la mà de l'administrador concursal, per tal de fer viable la continuïtat de la SAD».

Onolfo, amb aquest darrer comunicat que ha emès, vol fer-se seva la idea de salvar el futbol base i detalla que «la base del club continua essent l’eix principal durant la difícil transició» i afegeix que «s'han mantingut reunions amb la ciutat i patrocinadors per garantir el seu futur» però el cert és que l'únic que ha aconseguit patrocinadors i garantir el futur de la base roig-i-negre ha estat la Fundació Futbol Base Reus.

Encara parlant del planter, Onolfo posa com a exemple «l'hoquei de la ciutat» que té «els comptes del primer equip separats dels de la base». És per això que, davant aquests atacs de l'americà cap a la Fundació, des d'aquesta avisen que «si es tornen a fer públics aquesta mena d'atacs i falsedats envers la nostra entitat, prendrem les mesures legals que considerem oportunes».

Finalment, en el comunicat Onolfo continua parlant de socis i «fanàtics» per tal que reservin el seu abonament per a la temporada i segueix afirmant que «vam fer una transferència de 400.000 euros a La Liga però uns quants van convèncer a l'administrador de no assegurar la posició a Segona B». Onolfo també anima als aficionats a fer pressió perquè la RFEF els permeti jugar a Segona B i adjunta els correus d'alguns dels responsables perquè els enviïn missatges perquè «necessitem d’altres que, a més de mi, demanin». Un nou comunicat de l'actual propietari del CF Reus que, tot i l'experiència en el món del futbol a Amèrica, sembla que encara no té clar com actuar al capdavant d'un club.

tracking