Diari Més

La RFEF taxa en més de 450.000 euros la vacant del CF Reus

Els clubs interessats tenen 3 dies per comprar la plaça

Clifton Onolfo en una roda de premsa a les instal·lacions del CF Reus Deportiu.

El TAD decidirà sobre el cas del CF Reus aquest divendresGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La RFEF ha fet oficial avui el preu que té la plaça vacant que ha deixat el CF Reus a Segona Divisió B. Finalment, aquesta costarà 452.022 euros i, tal com adelanta Diari Més en l'edició d'avui, si ningú accepta aquest preu, s'anirà rebaixant per períodes fins a quedar a cost zero.

De moment, la plaça tindrà el cost de més de 450.000 euros durant els pròxims 3 dies, temps en què els clubs interessats podran dipositar la quantitat taxada d'acord amb els deutes del Reus amb la RFEF i els deutes dels clubs de la mateixa categoria i seguint els articles 105 i 194 del Reglament general de la RFEF.

Com ja s'ha comentat, en cas que hi hagi més d'un candidat interessat en la compra de la plaça, es tindran en compte els mèrits esportius per determinar qui l'ocuparà. Així doncs, els qui parteixen amb avantatge són Hospitalet i Horta, per darrere el Peralada, que va perdre la categoria en la darrera temporada i després els equips de Tercera Divisió.

Si després d'aquests 3 dies ningú ha presentat cap oferta, la RFEF obrirà un nou període de 48 hores amb un nou preu, a226.011 euros. Si tot i la rebaixa tampoc hi ha comprador, es pasaria a una tercera fase en la qual se fixaria un preu de113.005 euros. Finalment, si tot i aquesta gran rebaixa tampoc hi ha cap club interessat, una situació poc probable, la plaça quedaria gratis per aquells clubs que estiguessin interessats, i, de la mateixa manera que en els casos anteriors, se seguiria l'ordre de mèrits esportius.

tracking