Diari Més

La plaça que ha deixat vacant el Reus pot veure reduït el seu preu

Ara mateix costa 630.000 euros, que es reduirien a la meitat si ningú l’acaba adquirint

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.

Clifton Onolfo en una roda de premsa realitzada el mes de febrer.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça que ha deixat deserta en el grup tercer de Segona Divisió B el CF Reus Deportiu ha de trobar un nou inquilí. Avui, la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) oficialitzarà que l’esmentada plaça té un cost de 630.000 euros, els quals corresponen al deute immediat que hauria d’haver abonat l’equip de la capital del Baix Camp. Aquest preu, però, podria reduir-se sensiblement depenent de certs factors.

La Segona B no pot comptar amb 79 equips, pel que ara arrenca un procés en el qual s’haurà de conèixer qui completa aquesta agrupació. El primer candidat és L’Hospitalet, que va finalitzar segon en el grup cinquè de Tercera Divisió i és el club que té preferència a l’hora d’intentar adquirir la plaça. Després, arriba l’Horta, que va acabar tercer. Tot seguit, tenen preferència els descendits del mateix grup de Segona B la temporada 2018-19 i, finalment, la resta d’equips de Tercera Divisió.

En el cas que ningú volgués o pogués assumir aquests 630.000 euros, la RFEF farà una rebaixa del preu de la plaça. Serà, concretament, del 50%. O sigui que, si passats uns dies, ningú abona la primera xifra, aquesta passarà a ser de 315.000 euros. Tornarà a tenir prioritat L’Hospitalet a l’hora de fer-se amb la plaça i, després, la resta d’equips, en el mateix ordre indicat abans.

En l’hipotètic cas que ningú volgués comprar la plaça a aquest preu, passats uns dies tornaria a produir-se una rebaixa a la meitat. O sigui, que jugar a Segona B en comptes del CF Reus Deportiu tindria un cost econòmic de 157.500 euros.

Finalment, fet poc probable, si cap de tots els equips abans esmentats tingués la intenció de pagar aquesta darrera quantitat per jugar a Segona B, la plaça sortiria de forma gratuïta i amb el mateix ordre de prioritat. Els pròxims dies seran claus per a conèixer quin serà un dels rivals del Nàstic del proper curs.

tracking