Diari Més

El Nàstic presenta la seva «estrella»

Així ha nomenat el president grana a Romain Habran, darrer fitxatge

Habran, Plá i Bonilla acompanyats per Parés i Josep Maria Andreu en la seva presentació.

El Nàstic presenta la seva «estrella»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha presentat aquest migdia les últimes tres incorporacions en el seu ordre d’arribada, Javi Bonilla, Lolo Plá i Romain Habran. Habran, format a la cantera del PSG i que ara estava jugant a la Primera Divisió d’Israel, ha completat el seu primer entrenament amb els nous companys aquest matí al Complex Esportiu Salou.

En la seva presentació, el president grana, Josep Maria Andreu, ha etiquetat a Habran d’«estrella». El francès es defineix com un jugador ràpid, de transició i amb bon toc de pilota. Respecte a l'etiqueta d'estrella, Habran afirma que assumirà aquesta responsabilitat.«Estic molt agraït que tinguin aquesta opinió i és important que tinguin aquesta confiança en mi». Aquesta serà la primera aventura de Romain Habran al futbol espanyol i el jugador se sent preparat per arfontar el repte. «Aquesta és una lliga més tàctica i tècnica i a França potser és més físic però a l'escola del PSG també treballem aquests conceptes», detalla el flamant fitxatge grana.

Per la seva banda, Javi Bonilla s'ha mostrat molt satisfet de fitxar pel Nàstic i, en especial, perquè a la plantilla hi ha Ferran Giner el seu«millor amic». El lateral esquerre assegura que aportarà«compromís» amb l'equip i el club i afegeix que un dels seus punts forts és la pilota aturada i les seves incorporacions en atac. Pel que fa a l'arribada a Tarragona ha comentat que«va ser tot molt fàcil. És cert que amb l'Hèrcules ho tenia pràcticament lligat però al final van canviar algunes coses i em va trucar el Nàstic i no m'ho vaig pensar més».

Finalment, un altre dels fitxatges que s'han presentat aquest migdia ha estat Lolo Plá, un jugador d'atac, polivalent que se sent més còmode per darrere del punta. El mitja punta no ha assegurat una quantitat determinada de gols però s'ha mostrat optimista en aquesta faceta. El jugador procedent de l'Elche ha passat per molts equips en forma de cessió i, ara, espera poder-se establir a Tarragona. Lolo Plá ha aconseguit l'ascens de Segona B a Segona A en dues ocasions, amb l'Elche i el Cádiz, i ha comentat que una de les claus és estar units i basar-se en el dia a dia.

«Molt d'estoc»

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, també ha comentat en aquesta presentació de fitxatges que el club repetirà la roba d'entrenament i la primera i segona indumentària de partit perquè encara tenien«molt d'estoc».«En la situació que estem també hem de mirar l'apartat econòmic i com que teniem molta roba de l'any passat, hem decidit aprofitar-la», ha afegit el president.

tracking