Diari Més

El Nàstic instal·larà dues noves lones a Preferent per concentrar els socis

Alguns abonats han hagut de canviar de seient a l’hora de renovar per aquesta reestructuració

La zona alta de Preferent ja està totalment coberta per grans cartells de publicitat.

El Nàstic instal·larà dues noves lones a Preferent per concentrar els socisGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les graderies del Nou Estadi es podrien veure més plenes aquesta temporada que no pas en l’anterior, almenys, de lones publicitàries. Amb la intenció de concentrar tots els aficionats que vagin al camp en zones determinades, el club està acabant de valorar la instal·lació de dues lones als laterals de la zona de Preferent, concretament, on hi ha la G i la C de Gimnàstic.

Així doncs, el que s’aconseguiria per part del club és que aquesta zona es veiés més plena en una temporada on s’espera que l’afluència de públic baixi considerablement, almenys, al principi de la temporada. Segons apunten des de l’entitat tarragonina, aquesta reestructuració de les grades no afectarà gaires persones perquè eren zones on pocs socis tenien reservat el seu seient.

Amb tot, alguns abonats tarragonins s’han adreçat a aquesta redacció expressant el seu malestar, ja que «sense comunicació prèvia» van decidir canviar-los de lloc, però sempre respectant la zona en la qual es trobaven. «Vam anar a renovar el carnet de soci i fins que no ens els van donar no vam saber que ens havien canviat els seients per uns de més al costat», comenta un dels socis grana que està molest per les formes en què s’han fet les coses més que pel motiu. Una mesura per fer el Nou Estadi més càlid per als seus jugadors.

Els partits, en diumenge

A diferència del futbol professional, a Segona Divisió B són els clubs els qui decideixen quin dia i a quina hora volen jugar. En el cas del Nàstic, han informat a aquesta redacció que tots els partits que es juguin al Nou Estadi seran en diumenge.

Pel que fa a l’horari dels partits, des del club detallen que «al principi jugarem a les 17 h. però després ja serà a les 12 h.». Així doncs, el club intentarà que el soci estigui còmode al camp posant l’horari de les cinc de la tarda quan encara fa calor i el de les 12 del migdia a l’hivern, per ajudar que el camp tingui el millor aspecte possible pel que fa a nombre d’aficionats. Aquests horaris s’han de comunicar amb tres setmanes d’antelació.

tracking