Diari Més

El Nàstic fitxa Romain Habran

El futbolista francès vestirà de grana fins al 2021

Romain Habran, nou fitxatge del club grana.

El Nàstic fitxa Romain HabranGimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha fitxat l’extrem Jacques Romain Habran (Villeneuve-la-Garenne, França, 14 de juny de 1994) per les properes dues temporades. D’aquesta manera, el jugador francès vestirà la samarreta grana fins el 2021.

El futbolista format a les categories inferiors del Paris Saint Germain arriba a Tarragona per incrementar el nivell de la plantilla 2019-2020, la qual competirà en el grup III de la Segona Divisió B. El jugador recentment ha finalitzat la relació contractual amb el FC Ashdod de la primera divisió d’Israel, equip on ha disputat 26 partits oficials, anotant tres gols i repartint cinc assistències. En la seva trajectòria també ha estat a la màxima categoria del futbol belga a les files del Royal Amberes en el primer tram de la temporada passada.

El nou futbolista aportarà velocitat i fortalesa en l’esquema tàctic de Xavi Bartolo. Romain destaca per la seva potència i desequilibri prop de la línia de cal amb facilitat per endinsar-se a l’àrea rival. A més, li agrada associar-se amb els companys i les seves estadístiques també asseguren nombroses assistències de gol. El jugador ha estat internacional amb les categories de la secció de França, arribant a la sub20 l’any 2015.

El jugador entrenarà amb els nous companys d’equip a partir de les 10 hores al Complex Esportiu Futbol Salou i serà presentat aquest migdia juntament amb Javi Bonilla i Lolo Plá. L’acte s’iniciarà a les 13 hores a la sala de premsa del Nou Estadi.

tracking