Diari Més

La RFEF no accepta la inscripció del CF Reus a Segona B per manca d'aval

La Federació afirma que malgrat atorgar-li més temps del previst no ha complert amb els seus requeriments

Clifton Onolfo, durant una roda de premsa a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Reus.

Representants de Bale volien invertir al CF Reus però Onolfo ho va impedirGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElCFReus no jugarà aquesta temporada a Segona B. La RealFederaciónEspañoladeFútbol(RFEF) ha comunicat aquest dimecres que laSADdel club reusenc no ha estat admesa per la temporada 2019-20 per participar en la categoria.

Segons la resolució de la federació, elCFReus sí que podrà inscriure's per participar en la categoria immediatament inferior, és a dir, la Tercera divisió. Això afecta directament al filial del primer equip.

En la mateixa resolució, laRFEFdictamina que el segon equip delCFReus no podrà participar en el Grup V de Tercera i podrà fer-ho a la categoria immediatament inferior.

La decisió de la federació es produeix, explica, per la manca del preceptiu aval necessari per participaren lacategoria, i que queda establert a l'article 105 del Reglament General Federatiu.

La Federació explica que la presentació de l'aval havia de formalitzar-sefins alpassat 10 de juliol, però que l'administrador concursal va demanar una extensió d'una setmana del termini, «oferint una caució per import de 150.000 euros». La federació explica que després de transcorreguda la setmana no es va fer efectiu el requeriment de l'aval.

Sense notícies d'Onolfo

Si el CF Reus aconsegueix competir aquesta temporada no serà gràcies al seu màxim mandatari Clifton Onolfo, sinó que serà per l'administrador concursal, David López, que està posant tot de la seva part per a intentar que el CF Reus no desaparegui. Onolfo fa mesos que va tornar als Estats Units i que s'ha acabat desentenent del club del Baix Camp. Així doncs, la supervivència del primer equip i la del filial penja d'un fil però, per sort, i gràcies a la gent del futbol base, el planter roig-i-negre podrà seguir competint en les respectives lligues amb la creació de la Fundació Futbol Base Reus.

tracking