Diari Més

El Nàstic s'interessa en Ferran Sarsanedas, jugador del Barça B

El club blaugrana veu, ara mateix, molt complicada la seva marxa del filial barceloní però no descarta res

El capità del filial blaugarana va passar les proves mèdiques el passat dilluns.

El Nàstic s'interessa en Ferran Sarsanedas, jugador del Barça BFC Barcelona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de fer oficials sis fitxatges, el Nàstic continua rastrejant el mercat en cerca de jugadors que puguin augmentar el nivell de l’actual plantilla per tal de complir l’objectiu de tornar a Segona Divisió A en el mínim temps possible.

En aquest rastreig de mercat hi apareixen molts futuribles i, alguns d’ells tenen un mateix club d’origen, el FC Barcelona B. No és d’estranyar que el Nàstic es fixi en una de les pedreres més importants del món del futbol i ho és menys encara tenint en compte que els qui encapçalen aquest projecte esportiu del Nàstic, Sergi Parés i Xavi Bartolo, tenen moltes similituds amb el filial blaugrana, a tots dos els agrada tractar bé l’esfèrica. Un d’aquests jugadors del filial barceloní que interessa al Nàstic, segons ha pogut saber Diari Més, és Ferran Sarsanedas. Aquest jugador només té 22 anys però ja porta el braçalet de capità del Barça B.

Tant des del Nàstic com des del Barça coincideixen en el fet que «el fitxatge encara està molt verd». Des de la capital de Catalunya detallen que «fins que la plantilla no estigui més o menys tancada no sabem quins jugadors sortiran cedits». Amb tot, des del Barça detallen que «hi ha molt bona sintonia amb el Nàstic». Des del club tarragoní, que comparteixen pensament amb el Barça, argumenten que intentaran portar algun jugador blaugrana en forma de sessió perquè són uns jugadors que «encaixen» en el model de joc que vol establir Bartolo.

Així doncs, en les pròximes setmanes, quan el filial blaugrana comenci a tenir definida la plantilla de la temporada 2019-20 serà quan alguns jugadors del Barça B comencin a sonar amb força per militar al Nàstic, com a mínim, durant un any en forma de cessió i d’ells, el que sembla que pren més força, malgrat que encara és molt aviat per veure si fructificaran les negociacions, és Ferran Sarsanedas.

El futbolista blaugrana ocupa la posició de migcampista i va passar-se gairebé tota la temporada passada en blanc per culpa d’una greu lesió al genoll. Amb tot, ara ja ha passat la revisió mèdica i ha iniciat la pretemporada amb la resta de companys.

tracking