Diari Més

Ferran Giner: «Sóc el de sempre però amb més experiència»

El Nàstic ha presentat aquest matí quatre dels darrers sis fitxatges que ja ha fet oficials

Giner, Goldar, Sergi Parés, Josep Maria Andreu, Albarrán i Petcoff en la presentació dels fitxatges.

Ferran Giner: «Sóc el de sempre però amb més experiència»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ferran Giner, David Goldar, Carlos Albarran i Damián Petcoff han estat presentats aquest matí com a nous jugadors grana. L'acte l'ha presidit Josep Maria Andreu que ha donat la benvinguda a cadascun dels jugadors. En el cas de Ferran Giner sobraven les presentacions i el president del Nàstic ha recordat que el banda porta més de 90 partits oficials amb el club tarragoní i que va ser un dels protagonistes de l'ascens a Segona Divisó A. Giner ha volgut remarcar que «sóc el mateix de sempre però amb més experiència» i ha afegit que «seguiré donant-ho tot per aquesta samarreta». Sobre la seva tornada a casa, Giner ha admès que no s'ho va haver de pensar: «Quan va acabar la lliga jo ja volia venir cap a Tarragona i quan Parés em va trucar no m'ho vaig pensar. Ara que estic aquí em venen tots els records d'aquells moments bonics que vam viure». Entre aquests records, també té present l'eliminatòria contra el Llagostera, rival contra qui començarà la lliga el Nàstic. «És igual contra qui comencem la lliga, hem d'esborrar això que vam viure, hem d'engrescar a la gent que ens doni suport a casa».

El segon en ser presentat ha estat David Goldar, que arriba procedent del Cornellà. Josep Maria Andreu ha assenyalat que «era una de les prioritats per l'eix de la defensa, ha de ser el màxim referent en aquesta posició». Goldar porta més de 150 partits a la categoria de bronze tot i la seva joventut, amb 24 anys. Respecte a l'etiqueta de màxim referent, Goldar s'ha mostrat content i còmode. «M'encanta, per assumir aquest tipus de pressió és pel que venim aquí els jugadors i juguem a futbol». Goldar també ha assegurat que és un futbolista «honest» i que ho deixa tot dins el camp.

El tercer fitxatge en presentar-se, Carlos Albarrán, arriba procedent del Badalona i ocupa la posició de lateral dret que per a la direcció esportiva també era una prioritat, segons ha comentat el president grana. El lateral ha detallat que arriba amb molta «il·lusió» i «ganes» d'aprofitar aquesta oportunitat que li ha arribat. En la línia de la resta de fitxatges, Albarrán també ha assenyalat que la categoria és molt complicada però que «ajudaré en tot el que pugui per complir l'objectiu».

Finalment ha arribat el torn de Damián Petcoff, procedent del Badajoz. El migcampista ha quallat una bona temporada i tenia moltes ofertes sobre la taula però el Nàstic el va poder convèncer per fitxar-lo. «Quan vaig rebre la trucada del Sergi, va ser sincer i transparent i el projecte em va seduir tant que no m'ho vaig pensar», ha remarcat el futbolista que respecte als seus companys i rivals per a la posició del mig del camp ha afirmat que tenen una bona sintonia i que s'ha trobat molt còmode. A més, Petcoff ha detallat que «hi ha molt de nivell» i això l'«obligarà» a donar el màxim.

Així doncs, ara mateix només queden dos fitxatges més per a presentar-se, és el cas de Javi Bonilla i Lolo Plá, aquest darrer s'ha exercitat aquest matí per primera vegada amb els nous companys.

tracking