SOFTBOL

El Vila-seca Gladiators SBC es corona campió del Sènior Màsters

Després d’una temporada de menys a més els vilasecans han fet història guanyant la lliga

La plantilla del Vila-seca Gladiators celebrant l'èxit aconseguit al campionat de Catalunya.

El Vila-seca Gladiators SBC es corona campió del Sènior MàstersCedida

El Vila-seca Gladiators SBC ha aconseguit fer història assolint per primera vegada el campionat de Softbol en la categoria Sènior Màsters, la màxima lliga masculina d’aquest esport.

Els vila-secans arribaven a la final després de realitzar una espectacular temporada en la qual van anar de menys a més i que han finalitzat de la millor manera possible. El conjunt dirigit per Miguel Nayib García, va classificar-se per a les semifinals de la lliga en tercera posició. Cal recordar que en el softbol, primer es juga una lliga entre tots els equips participants, enguany un total de 8, i després, els quatre primers classificats es juguen el títol en un playoff que enfronta al primer contra el quart i al segon contra el tercer.

En el cas del Vila-seca Gladiators, va quedar emparellat contra el CBS Hèrcules L’H. Black, qui va ser el campió de l’any passat. La semifinal va tenir lloc aquest diumenge passat a les 11.30 h. i els Gladiators van aconseguir imposar-se amb certa facilitat deixant el marcador final de 6-12 i accedint així a la final. El darrer partit del campionat va tenir lloc el mateix dia a les 13 h. i els va enfrontar contra el CBS Barcino Aguilas que havia quedat primer a la fase regular i que a les semifinals havia derrotat amb el resultat ajustat de 8-7 al CBS Barcino Panas.

A la final, els Gladiators van tornar a exhibir les seves millors qualitats i van aconseguir derrotar als barcelonins amb el resultat d’1 a 9, obtenint així el seu primer títol al campionat de Catalunya. Ara, el club vila-secà ja està preparant-se per la següent competició que tindrà lloc al setembre i que els enfrontarà a 15 equips d’àmbit nacional i també internacional i que servirà per estrenar el nou camp de Softbol que s’està construint a Montjuïc, on tindrà lloc la competició.