Diari Més

El Nàstic de Xavi Bartolo comença a rodar

L’única absència va ser la del darrer fitxatge, Lolo Plá, que s’incorporarà aquest matí als entrenaments amb la resta de companys

L'única absència va ser la del darrer fitxatge, Lolo Plá, que s'incorporarà aquest matí als entrenaments amb la resta de companys

El Nàstic de Xavi Bartolo comença a rodarGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Xavi Bartolo va començar a rodar ahir al matí amb la primera sessió d’entrenaments. Els futbolistes van ser citats a les 8 del matí per a passar les pertinents proves mèdiques i, després d’un esmorzar que va servir per establir la primera presa de contacte entre el nou cos tècnic i els jugadors, van començar la sessió.

Com és normal en aquestes dates, la càrrega de treball serà més intensa i ahir ja es va començar amb la preparació física però sempre amb la pilota present, una de les característiques d’aquest nou staff tècnic que sempre els acompanya. La sessió matinal va durar gairebé dues hores i va servir per començar a veure detalls dels 25 jugadors que van ser citats pel tècnic lleidatà, malgrat no comptar amb alguns d’aquests futbolistes. La sessió va començar amb una primera presentació dels jugadors i del cos tècnic formats en una rotllana al centre de l’annex del Nou Estadi per després iniciar amb la carrera continua que va donar pas a diferents exercicis, primer els de físic rigorós i després acompanyats de pilota. Tant els jugadors que ja formaven part del Nàstic la temporada passada, com els que estaven cedits, els fitxatges i els del filial, ho van donar tot per intentar convèncer a un Xavi Bartolo que encara està acabant de dissenyar quin serà el seu equip.

L’afició que es va desplaçar fins a les instal·lacions de La Budallera va poder veure les noves incorporacions, David Goldar, Carlos Albarrán, Javier Bonilla, Pol Ballesteros, Ferran Giner, Damián Petcoff i, el davanter a prova amb el Nàstic, Gerard Oliva.

En aquesta primera sessió matinal només un dels 25 jugadors va abandonar l’entrenament abans d’hora, Cheikh. El porter, que enguany formarà part del primer equip, ja va arribar amb molèsties físiques del mundial sub20 que va disputar amb el combinat nacional del Senegal.

Javi Márquez està «il·lusionat»

Javi Márquez, un dels veterans de l’equip i, si res canvia, futur primer capità, va ser l’encarregat d’atendre els mitjans de comunicació després de completar la primera sessió d’entrenaments. Márquez va deixar clar que «tinc contracte amb el Nàstic i, per tant, sóc jugador grana» i va afegir que «em trobo amb molta il·lusió i ganes, amb les energies renovades i content de tornar a començar i gaudir de la pilota». Precisament, en aquesta línia es va mostrar molt satisfet amb el nou cos tècnic: «Venim d’una temporada on hem patit molt i enguany, veient les referències, serem un equip que tindrem la pilota i serem valents, quelcom que vaig trobar a faltar l’any passat». El migcampista va recordar el paper que va realitzar el Reus la temporada passada tot i els inconvenients que van tenir: «Era un equip que tractava molt bé la pilota, que no va perdre el seu estil tot i les adversitats i va aconseguir estar en una zona tranquil·la».

Pel que fa a les incorporacions, Márquez es mostrava satisfet amb els fitxatges que s’han anat anunciant, ja que «tenen molta experiència a la categoria i en el primer entrenament hem tingut molt bona sintonia». El migcampista grana té clar que l’objectiu encara està molt lluny però que han de començar a treballar «des de ja» per posar-se al nivell que demana Xavi Bartolo i arribar a complir l’objectiu.

Pendents de Bernabé

Dels 25 jugadors que van exercitar-se ahir sobre la gespa de l’annex del Nou Estadi encara n’hi ha molts que no tenen clara la seva continuïtat, ja sigui perquè el club no compta amb ells o perquè el jugador vol fer les maletes però encara té contracte. Un d’aquests jugadors que encara té el seu futur en l’aire és Bernabé Barragán que la temporada passada va guanyar-se el cor de l’afició, sent un dels pocs futbolistes que sempre va donar-ho tot sobre el terreny de joc i així li va reconèixer l’afició. El porter andalús té un bon cartell a Segona A després de la gran temporada que va realitzar amb el Nàstic i són molts els clubs que s’han interessat en els seus serveis, com per exemple el Girona. Si es produís la seva venda, seria una de les més importants del Nàstic però de no realitzar-se, Bernabé seria un dels puntals de l’equip.

Els jugadors a qui se’ls continua buscant sortida són Maloku, Cuenca, Abeledo i Sadik.

tracking