Diari Més

El Nàstic començarà la lliga contra el Llagostera

Els grana i el CF Reus ja coneixen el calendari de la temporada 2019-20

Xavi Bartolo ha dirigit aquest matí el seu primer entrenament amb el Nàstic.

El Nàstic començarà la lliga contra el LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha fet oficial aquest migdia els calendaris dels grups de Segona Divisió B. Per tant, Nàstic i Reus, que militen al grup tercer d'aquesta lliga ja coneixen contra quin equip començaran la temporada i quan està previst que es jugui el derbi, sempre i quan, els reusencs aconsegueixin muntar l'equip per a disputar la lliga.

Pel que fa al Nàstic, els tarragonins començaran la lliga contra un vell conegut, el Llagostera. El partit tindrà lloc el cap de setmana del 25 d'agost al Nou Estadi. Així doncs, els grana començaran la temporada estrenant-se davant la seva afició.

En el cas del CF Reus, si aconsegueix armar un equip per competir a la lliga, començarà jugant contra el filial de l'Espanyol a domicili.

El derbi del tarragonès, es disputaria el ben aviat, a la jornada 3, és a dir, seria el cap de setmana del 8 de setembre i es jugaria al Nou Estadi. Així doncs, l'únic que falta per saber a data d'avui són els horaris i el dia exacte en què es jugaran els diferents partits de la lliga.

Consulta aquí el calendari sencer del grup III de Segona Divisió B.

tracking