Diari Més

El Nàstic arrenca la pretemporada amb molts moviments pendents

Els grana encara han d’acabar de definir l’equip tancant més fitxatges i anunciant diverses sortides

Xavi Bartolo dirigirà avui la primera sessió com a entrenador grana amb cinc dels sis fitxatges que s'ha presentat fins al moment.

El Nàstic arrenca la pretemporada amb molts moviments pendentsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic 2019-20 comença a caminar avui amb l’inici de la pretemporada que tindrà lloc aquest matí a les instal·lacions del Nou Estadi. Tot i que hi ha un total de 25 jugadors citats per avui, la plantilla tarragonina no està tancada, ja que als despatxos encara hi ha molts moviments pendents, tant pel que fa a les sortides com a les arribades.

La competició arrencarà el cap de setmana del 25 d’agost, per tant, els tarragonins tenen una mica més d’un mes per a realitzar la preparació física i tàctica necessària per lluitar per l’objectiu de tornar a la categoria de plata del futbol professional amb un projecte que torni a engrescar als aficionats, com ho va fer aquell de Vicente Moreno que va retornar al conjunt grana a Segona Divisió i el va deixar tocant les portes de Primera. En aquesta nova aventura, Bartolo s’estrenarà al capdavant de la banqueta grana i aquest matí dirigirà la primera sessió de treball amb les incorporacions que s’han anat realitzant fins al moment, totes excepte Lolo Plá, que s’unirà demà a la resta de nous companys, i també assistiran els jugadors que tenen contracte en vigor i que ja van defensar l’escut la temporada passada, així com els futbolistes que han estat cedits durant la temporada anterior i alguns jugadors del filial.

Per aquesta primera setmana, l’equip tècnic ha programat un total de vuit entrenaments que tindran lloc a les instal·lacions de La Budallera i que finalitzaran el diumenge 21, quan l’equip es desplaçarà en autocar fins a Olot, per desenvolupar la seva estada fins al pròxim dissabte 27 juliol. En aquesta estada tindrà lloc el primer partit dels tarragonins, que serà contra el Peralada, filial del Girona.

Avui es faran les revisions mèdiques i test funcionals a partir de les 8 del matí i, posteriorment, jugadors i cos tècnic esmorzaran conjuntament abans d’iniciar el primer entrenament, un esmorzar que servirà per establir aquesta primera presa de contacte.

Aquesta sessió matinal serà la primera de les dues que hi ha programades per avui i que, com la resta d’entrenaments de la setmana, s’aniran compaginant amb les pertinents proves d’esforç, analítiques i antropometries individualitzades a cadascun dels jugadors.

25 futbolistes citats

Xavi Bartolo ha citat a 25 jugadors per a la primera sessió d’entrenaments: els porters Bernabé Barragán, Cheikh, i Arnau Riera, aquest darrer del filial; els defenses Salva, Djetei, Pol Valentín, David Goldar, Javier Bonilla, Carlos Albarrán i els jugadors del filial Roger Figueras i Sergi Cardona; els migcampistes Javi Márquez, Viti, Ferran Giner, Damian Petcoff, Abeledo i Jorge Carreón, aquest darrer ha estat fitxat enguany per la Pobla; i els davanters Sadik, Pol Ballesteros, Brugui, Pol Prats, Joel Lasso, Rodrigo Cuenca, Maloku i Gerard Oliva, que estarà a prova amb el Nàstic. Aquesta llista de 25 futbolistes encara s’hi ha de sumar la darrera incorporació, Lolo Plá que s’unirà amb els seus nous companys demà.

Amb tot, encara hi ha molts moviments que s’han de concretar com és el cas de les sortides. Tot apunta que els jugadors que enguany han estat cedits, com Abeledo, Cuenca i Maloku, tampoc tindran un forat en el Nàstic d’enguany i s’hauran de buscar un nou equip sigui en forma de cessió o de compra. Qui tampoc compta per a l’actual cos tècnic és Berat Sadik, que haurà de trobar un equip que el vulgui en propietat, ja que després de la darrera temporada que ha disputat, no hi ha ningú al club que segueixi creient en aquest davanter, que va acabar la temporada disputant amb un únic gol anotat i de penal. El Nàstic també té molta feina a fer en les arribades, ja que encara queden força jugadors per incorporar-se i el pròxim en fer-se oficial serà Juan Rodríguez, de l’Sporting.

La mateixa indumentària que l’any passat

El club va comunicar ahir a la tarda que per aquest nou curs esportiu al grup tercer de Segona Divisió B, el primer equip lluirà la mateixa línia de roba d’entrenament que la temporada 2018-19, i també la primera i segona samarreta oficial de joc. Unes equipacions que tindran un preu de 39.90 euros la unitat.

tracking