Diari Més

Alberto Benito mostra el camí als més joves

El jugador de l’Albacete gaudeix d’allò més en el seu campus, a Altafulla

Una fotografia de família d'Alberto Benito, amb la resta de participants al Campus

Alberto Benito mostra el camí als més jovesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veure imatges i vídeos de futbolistes que són els grans protagonistes dels seus propis campus durant l’estiu és cada any que passa més habitual. Ells prefereixen pensar que els veritables protagonistes són els nens i nenes que en prenen part, però un jugador de futbol de cert nivell sempre aixeca passions.

Alberto Benito és el rei a Altafulla en aquest sentit. L’actual jugador de l’Albacete de Segona Divisió A, conjunt pel qual ha fitxat fa pocs dies, s’està encarregant de formar a joves que el veuen com un ídol i, a la vegada, com a un noi proper que sempre ha demostrat l’amor pel poble que el va veure néixer.

De l’1 al 26 de juliol, el Camp Municipal de Futbol d’Altafulla acull activitats, una darrere de l’altra, en les quals la quarantena de nens que hi participen gaudeixen d’allò més. Ara bé, tot i que el centre d’operacions és el camp de futbol, els joves també realitzen sortides habituals, per a practicar d’altres activitats esportives, gairebé sempre molt relacionades amb el futbol, que és l’arrel del naixement del torneig.

Benito i els joves, per exemple, van realitzar ahir alguns exercicis al camp, però en d’altres ocasions també es produeixen sessions de futbol sala, de futbol platja o capbussades a la piscina. Sempre, els divendres, un aperitiu dona per finalitzada la setmana i, llavors, fins a la següent.

Alberto Benito té actualment 27 anys, juga de lateral dret i es va formar a la pedrera del Gimnàstic de Tarragona. A banda de jugar al primer equip grana, també va militar al Reus.

Sporting de Gijón B i Zaragoza van ser els altres dos equips en els que va militar un futbolista que ha demostrat que el futbol tarragoní sí que funciona i que poden sortir jugadors de qualitat si es treballa bé la base.

La que està en marxa enguany és la quarta edició del Campus, la qual encara roman oberta a noves inscripcions. Els preus per setmana van dels 60 als 70 euros depenent de si són socis o no del CE Altafulla i també varien si els nens volen realitzar activitats durant una setmana, dues o més.

tracking