Diari Més

Mohammed Djetei desperta l'interès de la Segona Divisió A

El central del Nàstic té contracte però el club prefereix que marxi

Imatge del central africà Djetei durant el partit Nàstic-Córdoba al Nou Estadi.

Mohammed Djetei pateix una lesió de grau II al bíceps femoralOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mohammed Djetei té molts números per no continuar al Gimnàstic de Tarragona la pròxima temporada. De fet, el central africà ja coneix l’interès d’alguns equips en fer-se amb els seus serveis, entre ells un de la Segona Divisió A.

Djetei és un dels pocs jugadors del conjunt grana que encara té vinculació amb el club tarragoní. Si s’acabés quedant, no suposaria un problema, ja que no desagrada al cos tècnic del Nàstic. Ara bé, el Nàstic podria aconseguir un traspàs per la seva marxa, ja que té cartell i encara té un gran marge de millora.

El camerunès ha disputat amb el Nàstic un total de 32 partits en les tres temporades que ha jugat a Tarragona. Va arribar la campanya 2016-17 i, des de llavors, no ha pogut aconseguir la continuïtat que desitjava. Una greu lesió de genoll va tallar la seva projecció i, contràriament al que s’esperava d’ell, no ha pogut fer el salt necessari com per a poder traspassar-lo a un club de Primera Divisió.

Enguany, amb Enrique Martín a la banqueta, va ser la temporada en la qual Djetei va gaudir d’un major protagonisme. Un total de 23 partits jugats, que sumaven 1.693 minuts.

Les condicions d’aquest central són innegables, però el que tampoc es pot amagar és que, amb 24 anys, no ha pogut esclatar. Serà molt complicat que continuï a Tarragona i, a banda d’algun interès que va aparèixer en el mercat d’hivern de la passada temporada, aquest equip de Segona A també ha mostrat ganes de contractar-lo. L’operació de sortida, si s’acaba realitzant, no serà de forma immediata, com d’altres que s’acabaran enquistant.

tracking