Diari Més

Gerard Oliva desperta l'interès del Nàstic

El de Riudecanyes és un dels davanters que hi ha a l'agenda de Sergi Parés

Gerard Oliva.

Gerard Oliva desperta l'interès del NàsticCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha de solucionar una de les carpetes més urgents que té a sobre de la taula, com és la de la davantera. Actualment, el club grana tan sols té a Berat Sadik en aquesta demarcació, un jugador amb el qual no compta i que s'haurà de buscar una sortida abans que comenci el campionat.

Amb el que sí voldrien comptar a Tarragona és amb Gerard Oliva, un punta de 29 anys nascut a Riudecanyes que seria un d'aquests dos puntes que el director esportiu, Sergi Parés, va anunciar que buscava.

Oliva ha jugat aquesta temporada al Cracovia Krakau en la primera aventura del punta a l'estranger. També ha passat per Numancia, Atlético de Madrid B, Huesca, Murcia, Compostela, L'Hospitalet, Badalona, Atlético Baleares i UCAM Murcia, equips amb els quals ha tingut diferent sort.

En els equips que millor va rendir va ser al filial de l'Atlético de Madrid, on va militar dues campanyes (2011-12 i 2012-13). Sis i tretze gols, respectivament, abans de marxar a un Huesca on va jugar vuit estones i no va poder anotar cap diana. Entre Murdia, Compostela i Hospitalet, aquests dos darrers en la mateixa 2015-16, tan sols sis gols.

Va ser a la temporada 2016-17 quan va esclatar el futbolista tarragoní, amb la samarreta del Badalona. Va marcar 18 gols en 34 enfrontaments, uns números que li van donar bitllet per a l'Atlético Balears, amb el qual va jugar mitja temporada abans de marxar a Múrcia.

Aquest trotamóns del futbol destaca per la seva alçada. Els seus 190 centímetres el converteixen en un perill per dalt, tot i que tampoc desentona amb la pilota als peus.

Oliva, d'acabar arribant, es convertiria en la primera operació cristal·litzada a la davantera grana, després de les contractacions fallides de Juanto i de Fran Carbia, que han acabat al Córdoba i al Ibiza, respectivament.

tracking