Diari Més

El CV Sant Pere i Sant Pau liquida completament el deute històric

Els cooperativistes van renunciar a la màxima categoria fa gairebé deu anys per problemes econòmics

Un moment del partit.

El CV Sant Pere i Sant Pau comença la lligueta d'ascens perdentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha dit adéu al deute històric que estava llastrant l’entitat i que va motivar que, fa gairebé deu anys, hagués de renunciar a la Superlliga, la màxima categoria del voleibol a nivell nacional.

Mitjançant un escrit a la pàgina web, el president de l’entitat cooperativista, Alfonso Periáñez, ha anunciat el deute zero i ha celebrat aquesta situació. «Sembla mentida, però han passat gairebé deu anys des que el Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau es va veure obligat a desfer els seus equips de Superlliga i de Primera Divisió nacionals per culpa d’un increïble deute que ha flotat sobre els nostres caps fins al dia d’avui, quan l’em liquidat», expressava el màxim representant del club.

En el mateix comunicat, Periáñez ha remarcat tot el moviment de joves que hi ha al club i ha lamentat que el pavelló de Sant Pere i Sant Pau «no dona per a més, aquest barri necessita un nou pavelló, ja que aquest està vell i en males condicions».

Ja hi ha calendari

Per altra banda, la Federació Espanyola de Voleibol va anunciar ahir el calendari de la

Superlliga 2, on militarà el primer equip d’un SPiSP que tornarà a lluitar per a pujar a la màxima categoria. Els tarragonins començaran la temporada jugant fora de casa, a la pista del Xátiva Voleibol. L’últim partit de la campanya serà també lluny de Tarragona, a la pista del Cisneros Alter.

Els cooperativistes hauran de lluitar, a més, contra Voleibol Mundet, CV Pizarra, CV Pinto, VP Madrid, cvleganes.com, Michelin Mintonette Almería, CF Mediterráneo Castellón, Playas de Benidorm i Barça Voleibol, la resta d’equips de Superlliga 2.

tracking