Diari Més

El porter Isaac Becerra fitxa pel Córdoba d'Enrique Martín

El meta acabava contracte amb el Nàstic

Isaac Becerra.

Becerra titular amb Manu del Moral i Luis Suárez en puntaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Isaac Becerra va acabar el seu contracte amb el Gimnàstic de Tarragona aquest 30 de juny del 2019. Va ser així perquè, tot i que tenia una vinculació més extensa, el descens de l’entitat tarragonina a Segona Divisió B el va alliberar, fet que el permet negociar amb qualsevol club de forma lliure.

El gironí ha aixecat l’interès del Córdoba, equip que l'ha anunciat oficialment aquest vespre. Un fitxatge de renom per a l’equip que la pròxima temporada entrenarà Enrique Martín qui, per cert, va ser l’entrenador de la passada temporada del Nàstic des de l’onzena jornada.

Becerra també havia comptat amb una proposta del Tenerife, que aquesta pròxima temporada militarà a la Segona Divisió A, però des de Còrdova l’han sabut convèncer i han aconseguit que signi per a les dues pròximes temporades. Becerra va disputar divuit partits de Lliga amb el Nàstic la passada temporada, després d’aterrar a Tarragona procedent del Valladolid, club que, en ascendir a Primera Divisió, va apostar per prescindir dels seus serveis.

tracking