Diari Més

El mitja punta Lolo Plá, a un pas de convertir-se en nou jugador del Nàstic

La passada temporada va jugar al Recreativo i al Valencia Mestalla

Lolo Plá, durant un partit disputat amb el Valencia Mestalla aquesta temporada.

El polivalent davanter de l'Elche Lolo Plá apunta al GimnàsticValencia CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lolo Plá podria convertir-se en jugador del Gimnàstic de Tarragona en les pròximes hores. El polivalent atacant de l’Elche, amb el qual finalitzava contracte el 30 de juny del 2020, hauria donat el «sí» als tarragonins per a incorporar-se a la disciplina grana després de no comptar per al seu club.

Encara està per determinar en qualitat de què arribarà el jugador, encara que el més probable seria que fos en propietat després de rescindir amb l’Elche, ja que, si fos com a cedit, hauria de ser prèvia renovació amb els il·licitans. Si no fos així, el jugador quedaria lliure la pròxima temporada.

Plá, de 26 anys, no ha tingut les oportunitats que desitjava a l’Elche. El futbolista, de vocació ofensiva, es pot moure a la perfecció tant per darrere del punta, com per qualsevol de les dues bandes o, fins i tot, en cas d’urgència, com a futbolista més avançat de tots.

Les lesions no han acabat de respectar a un jugador que en la temporada recentment finalitzada va militar en dos equips, sempre en forma de cessió. Va ser al Recreativo de Huelva i al Valencia Mestalla. Amb el Degà va disputar nou enfrontaments, tres d’ells com a titular, i va sumar un total de 431 minuts. Amb el filial del Valencia, va disputar tretze enfrontaments, nou com a titular, i sumant 820 minuts. Amb els valencianistes va marcar cinc gols i va jugar una mica més que a Huelva, però menys de l’esperat.

El Nàstic creu que Lolo Plá és un futbolista que encara té recorregut i que està en l’edat perfecta per poder triomfar i acabar de consolidar-se a la categoria de bronze abans de fer el salt definitiu a la professionalitat.

tracking