Diari Més

Pàdel

El torneig Pàdel Brasa del Golf Costa Daurada aplega un centenar de jugadors

A causa de la bona acollida de la cita, que va finalitzar amb el sorteig d’alguns regals, l’entitat es planteja repetir-la durant el mes d’agost

Els participants al torneig es van fotografiar després de finalitzar-lo.

El torneig Pàdel Brasa del Golf Costa Daurada aplega un centenar de jugadorsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sota el nom Pàdel a la Brasa, aquesta competició va aplegar el passat divendres al Golf Costa Dorada al voltant d’un centenar de participants distribuïts en un total de cinc categories. Entre els participants en aquesta primera edició del torneig Pàdel a la Brasa, hi havia esportistes de tots els nivells.

La competició, que es va iniciar a les sis de la tarda i es va allargar fins a dos quarts d’onze de la nit, va transcórrer en un ambient agradable i els diversos partits es van dur a terme entre les set pistes de pàdel de què disposa el Golf Costa Daurada Sport Center.

La bona acollida que va tenir aquesta nova proposta esportiva fa que l’organització es plantegi celebrar una nova edició del torneig de cara al proper mes d’agost. De moment però, els esforços de la direcció se centren en el Super Grand Slam de pàdel Altrad Rodisola del Circuit Maximum, que se celebrarà entre els dies 14 i 21 de juliol i per al qual ja estan obertes les inscripcions. Aquesta competició estarà dividida en cinc categories masculines i cinc de femenines.

Pel que fa al Torneig Pàdel a la Brasa celebrat el passat divendres, destaca que la jornada esportiva va transcórrer en un clima de bon ambient. En aquest sentit, els participants van disposar de begudes fresques, berenar i fruita.

A banda, un cop finalitzat l’esmentat torneig, es va celebrar un sopar al qual hi van assistir tant els jugadors com els seus acompanyants. En total, van ser 130 persones les que van participar en aquest sopar posterior al torneig que va anar a càrrec del xef del restaurant Golf Costa Daurada.

Havent sopat i continuant amb aquest ambient distès, va ser el moment de lliurar els premis per als campions i finalistes del Torneig Pàdel a la Brasa. Així mateix, es va aprofitar l’ocasió per sortejar alguns regals entre els assistents que van poder gaudir del bon ambient fins ben entrada la matinada.

tracking