Diari Més

El Nàstic es fixa en Tropi per reforçar la medul·lar

El futbolista acaba contracte amb el Recreativo i Sergi Parés ja el va voler pel Reus

Tropi

El Nàstic es fixa en Tropi per reforçar la medul·larTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carlos Carbonell Gil, conegut futbolísticament com a Tropi, és a l'agenda del Gimnàstic de Tarragona. El mig centre de 24 anys ha finalitzat el seu contracte amb el Recreativo de Huelva de la Segona Divisió B i el club tarragoní és un dels que porta la davantera en la seva contractació.

El futbolista nascut a València és un jugador tot terreny que ja va interessar a l'actual director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, en la seva etapa a Reus.

Els primers contactes entre el futbolista i Sergi Parés es van produir durant l'estiu del 2017, quan el jugador va acabar signant amb el Lorca, a Segona Divisió A.

Va començar la seva carrera amater al Valencia Mestalla la campanya 2014-15 i va arribar a disputar un minut amb el primer equip valencià en la mateixa campanya. A la 2016-17 va marxar a l'Alcorcón. D'allí, cap a Lorca i, la passada campanya va ser fonamental en l'espectacular temporada realitzada pel Degà.

Al Recreativo va disputar un total de 36 enfrontaments, tots ells com a titular, acumulant 3.235 minuts. Tot i ser un centrecampista de tall defensiu, va anotar dues dianes i va estar a punt d'assolir l'ascens a Segona Divisió A, però els andalusos van quedar eliminats en la promoció d'ascens.

tracking