Diari Més

Pablo Nájera signa amb el Reus Deportiu per quatre temporades

El jugador procedeix del CE Vendrell i assegura que no l’«espanta» el pes de la samarreta

Antonio Masip (directiu), Mònica Balsells (presidenta), Pablo Nájera i Toni Sánchez.

Pablo Nájera signa amb el Reus Deportiu per quatre temporadesReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Nájera ja vesteix de roig-i-negre. El jugador, que prové del CE Vendrell, ha signat pel Reus Deportiu per les pròximes quatre temporades i lluitarà per tots els títols amb l’equip d’hoquei patins de la capital del Baix Camp.

Nájera ha estat presentat aquest matí oficialment com, possiblement, «l’única incorporació de cara a la temporada vinent», tal com detallava el mateix club reusenc. Aquest jugador, tot i la seva joventut (21 anys), ja ha demostrat que pot competir a la màxima competició nacional, gràcies als seus notables registres amb l’equip vendrellenc.

El Reus destaca, sobre Pablo Nájera, el seu «u contra u, desequilibri, velocitat i conducció», unes qualitats que encaixarien perfectament en la forma de jugar d’un equip que es desmarca de gairebé tota la resta de conjunts perquè aposta per un joc bonic i, sobretot, ofensiu.

El flamant fitxatge va declarar durant la seva presentació que «no m’espanta el pes de la samarreta d’un club històric com aquest», sinó tot el contrari, «ja que és una oportunitat que pocs tenen».

El director esportiu de l’entitat, Toni Sánchez, va destacar que, «davant del poder dels clubs de futbol, el Reus segueix apostant per la joventut i el talent». A més, el màxim responsable esportiu del club reusenc, va assegurar que, si no hi ha baixes inesperades, la plantilla del Reus Deportiu queda tancada.

tracking