Diari Més

L'operació arribada al Nàstic s'encalla per les altes pretensions dels desitjats

De moment, el club grana ha tancat les arribades de Goldar, Albarran i Ferran Giner, a l’espera que es concretin més fitxatges

Ferran Giner durant la seva anterior etapa amb el Nàstic

L'operació arribada al Nàstic s'encalla per les altes pretensions dels desitjatsCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha vist frenades les arribades a causa de les altes pretensions dels futbolistes que té en cartera per a intentar contractar. Els jugadors top de Segona Divisió B tenen cartell i, per aquest mateix motiu, estan esperant ofertes de categories superiors. Un clar exemple és el del davanter Caye Quintana, pretès pels tarragonins i que ha abandonat el Recreativo de Huelva per enrolar-se a les files del Cádiz. El club grana tenia molt encaminada la seva arribada, però l’oferta dels andalusos ha fet que canviï d’opinió.

De moment, són tres els futbolistes que té tancats el Nàstic de cara a la pròxima temporada. Fa dies que estan fitxats, però són els únics. Es tracta del defensa central David Goldar, procedent del Cornellà, del lateral dret del Badalona Carlos Albarrán i de Ferran Giner, que canviarà l’Ibiza pel Nàstic per a iniciar la seva segona etapa a l’entitat tarragonina.

Aquest diari ha pogut saber que els tres futbolistes estan fitxats i que serà a partir del 30 de juny quan el club els vagi anunciant. De fet, fins a aquesta data no finalitza la temporada 2018-19 i, per tant, és el dia en el qual els futbolistes finalitzen els seus respectius contractes (excepte Giner, que tenia un any més).

Amb aquests tres jugadors i els que continuaran, a Sergi Parés encara li queda molta feina per fer. El director esportiu grana tindria aproximadament el 40% de la plantilla tancada, ja que s’ha de comptabilitzar, si no hi ha sortides no previstes, que segueixen els joves Pol Valentín, Salva Ferrer, Viti i Brugui, amb contracte en vigor. A banda, l’entitat grana segueix treballant en les renovacions d’Abrahám Minero i de Miguel Palanca i també podria continuar al club el migcampista Javi Márquez. Tret de sorpresa de darrera hora, cap jugador més dels que van formar part de la plantilla de la present temporada continuarà a Tarragona.

Totes les línies s’han de reforçar i, tot i que encara és molt aviat, ja que el mes de juliol no ha entrat en escena, la tasca per a Parés serà complicada per diversos motius. Un d’ells és que els equips de Segona Divisió A tenen avantatge envers el club grana, ja que els sous mínims són d’uns 77.000 euros i el Nàstic no pot tenir gaires jugadors amb aquesta nòmina. Els jugadors, com és normal, buscaran la millor proposta i el contracte que pugui satisfer les seves intencions.

Aquesta setmana entrant, per tant, no s’esperen moviments importants, ja que tant el Nàstic com la resta d’equips importants de Segona Divisió B resten a l’espera del que pugui succeir amb els jugadors que estan seguint.

tracking