Diari Més

LaLiga obre expedient pel Huesca-Nàstic

'El Mundo' va publicar una entrevista on l'ex del Huesca Íñigo López assegurava que hi havia «un pacte entre els dos equips» i LaLiga entra en acció

L'Alcoraz, abans del Huesca-Nàstic.

Federbet insinua que Huesca o Nàstic podrien estar involucrats en altres partits arreglatsSD Huesca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga de Futbol Professional (LaLiga) ha obert un expedient pel Huesca-Nàstic de la passada temporada.

Aquest expedient arrelaria en l'entrevista que va concedir l'exjugador del Huesca i actual futbolista del Deportivo de la Coruña Íñigo López, qui va assegurar en una entrevista a El Mundo que «vam perdre contra el Nàstic perquè teníem un pacte».

Cal recordar que aquell enfrontament, amb el Huesca ja ascendit a Primera Divisió i el Nàstic lluitant pel descens, va acabar 0-1 a favor dels tarragonins. El problema i les sospites en aquest duel arrelen en el fet que la gran majoria de cases d'apostes van suspendre aquest partit en notar una anomalia. Aquesta constava que s'estava apostant una gran quantitat de diners a què el el partit acabava amb empat al descans i, al final dels 90 minuts, el duel finalitzaria amb victòria grana.

LaLiga ha enviat un comunicat aquest dimecres al matí explicant que obre un «procediment d'informació reservada pel Huesca-Nàstic arrel de les declaracions d'Íñigo López, publicades al diari El Mundo», considerant que «dels fets poguessin derivar-se diverses vulneracions dels Estatuts Socials de LaLiga o s'arxivessin les actuacions».

tracking