Diari Més

Reconeixement

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reconeix els esportistes locals

L’acte, celebrat el diumenge al Teatre-Auditori de l’Hospitalet, va ser una distinció als èxits d’aquesta temporada de prop de 200 esportistes del municipi

Fotografia de grup dels prop de 200 esportistes de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant que han estat distingits pels seus èxits durant la temporada 2018-2019.

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant reconeix els esportistes localsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha reconegut públicament els èxits aconseguits per gairebé 200 esportistes locals, i els seus entrenadors, en aquesta temporada 2018-2019. L’acte es va celebrar el diumenge 9 de juny al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, on els distingits van rebre un trofeu commemoratiu de la mà de l’alcalde en funcions, Alfons Garcia, i la regidora d’Esports en funcions, Cristina Borràs.

Aquests esportistes formen part dels equips de futbol sala, natació i tennis de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament i d’una dotzena d’entitats esportives locals. Aquestes entitats són les següents: el Club d’Escacs l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Futbol Sala de Vandellòs, el Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant, el Club de Judo, el Club de Karate, el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs, el Club de Patinatge, el Grup de Bitlles del Foment Cultural, El Club Esportiu Masboquera, el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs; el Club Futbol Base l’Hospitalet de l’Infant i la Penya Barça de l’Hospitalet de l’Infant.

tracking