Diari Més

És l'hora dels adéus

Enrique Martín i la majoria dels jugadors s'acomiaden del Nou Estadi aquesta tarda i volen fer-ho derrotant al Lugo (18.30 hores)

Iván López tornarà al Levante.

És l'hora dels adéusNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per fi, s'acaba la temporada que ha enviat al Gimnàstic de Tarragona a Segona Divisió B. Aquesta tarda, els tarragonins rebran la visita del Lugo (18.30 hores) en una tarda que servirà perquè molts s'acomiadin del que ha estat el seu equip aquest any o, en d'altres casos, de les darreres temporades.

Enrique Martín deixarà la banqueta grana després d'aquest duel. L'aportació de l'entrenador al club grana no ha estat la que esperaven ni l'entitat ni l'afició. Després de la destitució de José Antonio Gordillo, al desè partit de la present temporada, el Nàstic va confiar en un Enrique Martín que ha decebut i que haurà passat sense pena ni glòria per Tarragona. Xavi Bartolo el substituirà a partir de l'1 de juliol.

Molts jugadors, la gran majoria de l'actual plantilla, marxaran a altres equips. El Nàstic ha comptat amb una gran quantitat de cedits aquest curs, i tots ells tornaran al seu equip d'origen. A banda, dels que acaben contracte pocs han de seguir i, alguns que encara tenen vinculació en vigor, també marxaran.

Serà el dia dels adéus en un partit sense cap tipus de transcendència, ja que els gallecs, salvats i confirmats per a Segona A la pròxima temporada, tampoc s'hi juguen absolutament res.

Esportivament parlant, són quatre les baixes que tindrà Enrique Martín de cara al duel. Els davanters Berat Sadik i Luis Suárez estan lesionats, igual que el lateral Sebas Coris i el migcampista Viti.

Martín podria regalar als seus aficionats un partit bonic, amb un onze ofensiu, amb quatre defensors, i no els cinc a què té habituats als castigats aficionats del Nàstic.

Bernabé estaria sota pals i, en la defensa de quatre, actuarien, de dreta a esquerra, Iván López, Salva Ferrer, Noguera i Abrahám Minero.

En el centre del camp, Palanca i Sergio Montero actuarien per les bandes i Thioune i Imanol García ho farien pel centre, per deixar la davantera a Uche i a Pol Prats.

tracking