Diari Més

El CF Reus, contra les cordes

Els treballadors emeten un comunicat on insten a les empreses a ajudar econòmicament al club per la seva situació «crítica»

Imatge d'arxiu de l'Estadi Municipal de Reus, actualment espai del CF Reus Deportiu.

El CF Reus no pot optar a l'adjudicació de l'Estadi en la seva situació actualOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ha publicat al seu perfil de Twitter un comunicat signat per part d'alguns treballadors en el qual demanen a les empreses que ajudin econòmicament el club. Els empleats afirmen que el club es troba en una situació «crítica» i insten a aquelles companyies que vulguin colaborar a revertir la situació a posar-se en contacte amb el Reus a través de les xarxes socials o del correu go.reus@outlook.com. La publicació ha desaparegut de la xarxa social una estona després d'haver-se publicat el comunicat, que es pot consultar en el PDF adjunt al final d'aquesta notícia.

En el comunicat, els signants expliquen que l'inversor que va comprar el club al mercat d'hivern -Clifton Onolfo- «només s'ha fet càrrec del 9,6% dels salaris dels jugadors i els empleats» i que porta «més de 90 dies sense aparèixer pel club».

És per aquest motiu que els treballadors afectats han decidit fer «una crida d'emergència» a les empreses de la zona per tal que facin aportacions econòmiques i revertir la situació. També accepten aportacions de particulars.

«Som un club de 110 anys d'història», recorden en el comunicat, en el qual lamenten la situació i afirmen que «el nostre desig és que el club pugui competir i no desaparegui», ja que els aficionats del Reus «no s'ho mereixen».

Fonts del club han informat a Diari Més que Onolfo havia de pagar en primera instància uns 300.000 euros i no ho va fer argumentant que havia estat enganyat amb el deute inicial. També expliquen que el Reus hauria de trobar un inversor en un màxim de vint dies i no descarten, si el troben, començar a Tercera Divisió.

Per últim, cal recordar que l'administrador concursal entregarà la propera setmana el deute total del club amb l'informe que ha preparat des que va arribar.

tracking