Diari Més

El Nàstic-Lugo es podria avançar perquè ja no hi ha res en joc

El duel estava previst a les 20.30 hores, però podria jugar-se abans, sempre que LaLiga doni el vistiplau

Juan Muñiz, al centre de la imatge, durant un entrenament amb el que és el seu equip des d'aquest passat estiu.

Lugo-Nàstic: Retrobaments i moltes urgències per als dos equipsCD Lugo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duel entre el Gimnàstic de Tarragona i el Lugo que ha de tancar el campionat nacional de Lliga de Segona Divisió A aquest diumenge podria avançar l'hora de la seva disputa.

En principi, la Lliga de Futbol Professional (LaLiga) havia dictaminat que el duel s'havia de jugar a les 20.30 hores, però el fet que cap dels dos conjunts s'hi jugui absolutament res podria provocar que l'hora s'avancés, ja que seria millor per a l'espectador.

Encara no hi ha confirmació oficial, ja que depèn de LaLiga el canvi d'hora, però tots dos clubs estan d'acord a avançar l'enfrontament.

El Lugo va aconseguir la salvació a la categoria aquest dimarts, després de l'empat contra el Tenerife i la cruel derrota del Rayo Majadahonda a Oviedo (4-3) després d'anar guanyant 1-3 al Carlos Tartiere.

Si el duel s'hagués jugat diumenge, possiblement els gallecs haguessin tingut temps de canviar els bitllets d'avió i el partit es podria haver jugat divendres o dissabte, amb què el campionat hauria finalitzat abans pels interessos del Nàstic.

tracking