Diari Més

El penúltim tràmit

El Nàstic mesura forces contra l'Alcorcón (19 hores) en el que serà el debut de Sergio Montero amb l'equip grana

Abrahám Minero, durant la primera part del Nàstic-Alcorcón, sota la pluja.

Les entrades malmeses s'hauran de canviar per poder accedir al Nàstic-AlcorcónGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona protagonitzarà aquesta tarda (19 hores) el seu darrer partit lluny del Nou Estadi a Segona A, després del seu descens consumat a Segona B ja fa setmanes.

Els tarragonins jugaran al camp de l'Alcorcón en un duel sense absolutament res en joc, ja que els madrilenys ja fa temps van deixar de jugar per les posicions d'ascens i que viuen a terra de ningú.

El gran al·licient del duel d'aquesta tarda serà poder veure en acció un nou cadell, un futbolista del filial dels que més promet i que la pròxima campanya podria formar part del primer equip.

Es tracta del mitja punta Sergio Montero, qui torna a entrar a la convocatòria i, fins i tot, podria ser titular a Santo Domingo.

El 4-4-2

Així, Enrique Martín podria optar per Bernabé Barragán a la porteria en un duel en el qual apunta que tornarà al 4-4-2.

En defensa, Iván López actuarà en el lateral dret i Abrahám, que torna després de sanció, ho faria a l'esquerra. Noguera i Djetei serien els escollits en defensa, amb el permís d'un Salva Ferrer que té tantes opcions com ells.

En el centre del camp, va caure a darrera hora de la llista Imanol García, amb molèsties, amb què Viti i Thioune seran els escollits. A la banda dreta, Pipa tornarà a cobrar protagonisme i, a l'esquerra, Sergio Montero tindria el seu lloc per, a dalt, deixar la punta per a Uche i a Pol Prats.

La inclusió de Miguel Palanca tampoc està descartada, fet que avançaria la posició de Sergio Montero.

tracking