Diari Més

Com afecta a la travessa la suspensió dels set partits de Segona A?

Els set signes es decidiran per sorteig

Una Quiniela

La Quiniela deixa a Reus 120.000 euros amb un encertant de 14Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nefasta notícia de la mort del futbolista José Antonio Reyes, actual jugador de l'Extremadura, ha motivat que la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) hagi pres la decisió de suspendre set partits de Segona Divisió A. En tractar-se d'una jornada unificada, tots els equips que tenien alguna cosa en joc jugaven a la mateixa hora, com es realitza habitualment des de fa molts anys. En el mateix moment del de l'Extremadura havien de començar sis enfrontaments més, que tampoc es disputaran.

Aquesta circumstància afecta a la travessa (la quiniela), la qual veurà com la meitat signes es decideixen per sorteig. Quan un duel se suspèn, es va establir recentment que el signe (1-victòria local, x-empat o 2-victòria visitant) es resoldria per sorteig.

No serà un sorteig arbitrari, sinó que hi ha uns paràmetres perquè, en principi, en surtin perjudicats els menors apostants possibles. Prenem el Mallorca-Granada com a exemple. Si, hipotèticament, s'haguessin segellat 1.000 travesses, amb 600 resultats a favor del Mallorca, 150 a l'empat i 250 al triomf del Granada, entraran 100 boles en un bombo amb 60 amb l'1 (victòria del Mallorca), 15 amb la x (empat) i 25 amb el triomf andalús (2). Llavors, en principi, el resultat, tot i ser un sorteig, és una mica més just que si fos pur i dur.

tracking