Diari Més

Pol Ballesteros torna al Nàstic i amplia el contracte per dos anys

El jove atacant ha quallat una gran temporada a les files del Sabadell sent el protagonista de la permanència

El passat curs, el jugador català va jugar amb La Pobla al grup V de la Tercera Divisió.

Pol Ballesteros formarà part del Nàstic la pròxima temporadaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja fa setmanes que el Nàstic està planificant la pròxima temporada a Segona Divisió B per tal que aquesta sigui totalment contrària a l’actual i, per tant, lluitar des d’un primer moment per recuperar la categoria. Per fer-ho, la setmana passada el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ja va anunciar la incorporació de Sergi Parés i Xavi Bartolo com a director esportiu i entrenador, respectivament, tot i que la seva presentació oficial no es podrà fer fins que no es completi la desvinculació definitiva del CF Reus.

Avui, en aquesta preparació de la pròxima campanya, el club grana ha comunicat el retorn de Pol Ballesteros i la seva ampliació de contracte. Ballesteros ha militat aquesta temporada al Sabadell com a cedit i, gràcies al seu bon paper, el club ha decidit ampliar-li el contracte per les pròximes dues temporades.

La seva tornada és una bona notícia per al club tarragoní perquè aquest any ha pogut gaudir de molts minuts a Segona Divisió B amb el conjunt arlequinat i ha deixat molt bones sensacions. De fet, a Sabadell no han dubtat en anomenar-lo l’heroi de la permanència del club sabadellenc i no és per menys. Ballesteros va signar un doblet en l’últim partit de lliga de Segona Divisió B, enfrontament que van disputar contra l’Olot i que van endur-se els arlequinats per 0 a 2, un partit que si no guanyaven, depenien d’altres resultats per mantenir la categoria.

Però la bona temporada de Ballesteros no es remunta només a un sol partit, l’atacant grana ha disputat un total de 29 enfrontaments enguany, acumulant fins a 1.260 minuts, i marcant 5 gols. El jugador, de només 22 anys, pot actuar tant d’extrem com de mitja punta, i només li ha calgut una temporada a la categoria de bronze del futbol espanyol per posar-se un equip a les espatlles i és per això que ja és un dels jugadors que més il·lusiona de cara a la pròxima temporada.

A més, Ballesteros ja va deixar bones sensacions la temporada passada amb el filial grana, la Pobla, a Tercera Divisió, és per això que enguany van buscar-li una cessió una categoria més amunt per no frenar l’evolució d’aquest jove talent, una decisió que ha resultat molt encertada veient la gran temporada que ha portat al Sabadell a mantenir la categoria. Ara Pol Ballesteros haurà d’anar més enllà i demostrar a Tarragona que pot ser un dels puntals d’un equip que busca l’ascens a Segona.

Un Nàstic dels Pol

El nom de Pol Ballesteros no és l’únic que, a hores d’ara, il·lusiona a la parròquia grana. També ho és, des de fa unes quantes jornades, Pol Valentín que està acabant la temporada a un alt nivell i en aquests últims partits està demostrant estar capacitat de ser un altre dels puntals del nou conjunt tarragoní i conduir al Nàstic cap a la categoria de plata.

Finalment, el tercer Pol que entra en acció és Pol Prats que va debutar a Segona Divisió A el cap de setmana passat contra el Córdoba, sent l’única nota positiva dels tarragonins en aquell enfrontament. Pol Prats sortia d’una lesió que el va tenir apartat pràcticament tota la temporada i després de jugar alguns partits amb la Pobla, va arribar l’esperat debut a Segona A.

Pol Prats va entrar al terreny de joc al minut 30 de partit amb el marcador desfavorable de 3 a 0 però va ser, juntament amb Valentín, dels pocs que va tirar del carro i gràcies a la seva empenta i lluita va aconseguir un debut gairebé perfecte. Va marcar un gol i va donar una assistència per deixar un marcador final de 4-3, per acabar d’arrodonir-ho, només va faltar la victòria, però això ja no depenia només d’ell. Tres jugadors que ja estan en boca de tots els aficionats, els quals ja desitgen veure’ls en acció la pròxima temporada. El de Ballesteros ha estat un dels primers moviments per perfilar aquest nou Nàstic 2019/2020.

tracking