Diari Més

Enrique Martín: «Entenc perfectament que el club treballi en el futur esportiu»

El Nàstic s'enfrontarà aquest diumenge a les 20 hores al camp del Córdoba

L'entrenador Enrique Martín durant la compareixença aquest divendres.

Enrique Martín: «Entenc perfectament que el club treballi en el futur esportiu»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha comparegut aquest divendres per parlar sobre el proper partit de l'equip al camp del Córdoba, que tindrà lloc diumenge a les 20 hores.

El tècnic navarrès ha explicat que el haver guanyat la setmana passada al Mallorca ha facilitat els entrenaments de la plantilla aquesta setmana i ha afegit, que l'equip ha de «seguir competint amb intensitat, com durant tota la temporada».

El partit d'aquesta jornada, enfrontarà el Nàstic amb el Córdoba, equip que matemàticament també ha descendit de categoria. Però tot i que ja no es disputin res, Martín assegura que els jugadors grana «som professionals i, tot i les circumstàncies que ens rodegen, hem de guanyar».

«Nosaltres volem quedar-nos lo més a dalt possible dintre de les limitacions que tenim i en això estem treballant», afirma l'entrenador.

Enrique Martín també ha comentat la compareixença que va fer el president del Consell d’Administració, Josep Maria Andreu, juntament amb el vicepresident, Jordi Virgili i el director general, Lluís Fàbregas, on van anunciar queXavi Bartolo serà l’entrenador grana la pròxima temporada i Sergi Parés esdevindrà el director esportiu. «Entenc perfectament al club i respecto totes les decisions», ha assegurat i ha finalitzat en que «entenc perfectament que el club treballi en el futur esportiu». També ha dedicat unes paraules per Bartolo i Parés i els ha desitjat que els vagi molt bé.

El tècnic navarrès ha conclòs que «fins a l'últim diaestaré implicat amb els meus jugadors» i seguirem competint «com si ens estiguéssem jugant la categoria de veritat».

tracking