El CBT esgota les seves opcions d'ascens (84-72)

L'equip ha anat sempre a remolc i només ha millorat a l'últim temps quan ha retallat les diferències a falta de 4 minuts per la botzina

Ferran Torres ha estat el millor del partit amb 31 punts i 35 de valoració.

El CBT esgota les seves opcions d'ascens (84-72)Cedida

L’Ibersol CBT s'ha quedat pràcticament sense opcions d’aconseguir el segon lloc de la classificació, el que li donaria encara una oportunitat per assolir l’ascens de categoria.Els blaus han millorat la imatge mostrada ahir, però han caigut en el segon partit contra Movistar Estudiantes. L’equip de Berni Álvarez ha anat a remolc durant gairebé els 40 minuts, i no ha sigut fins al darrer quart que els tarragonins han reaccionat i han tingut opcions de disputar el partit. La gran actuació de Ferran Torres, el millor del partit amb 31 punts i 35 de valoració, ha estat insuficient per frenar el molt bon partit i el gran encert d’Estudiantes.

Inici igualat el que oferien els dos equips, i en el que Ferran Torres anotava els set punts del seu equip quan s’havien disputat gairebé quatre minuts (5 – 7). Els joves jugadors d’Estudiantes jugaven sense complexes, i aconseguien portar el marcador al seu terreny, fins que apareixia Adrià Duch amb dos triples consecutius. Les defenses apretaven al màxim i, a l’equador del quart, era la d’Estudiantes la que tenia més efecte. Ho remataven amb un triple (19 – 14), i Berni Álvarez es veia obligat a demanar temps mort. Quan pitjor es trobaven els blaus, amb pèrdues de pilota que aprofitava Estudiantes, Ferran Torres anotava un 2+1 i retallava la diferència fins als 4 punts. Els madrilenys encadenaven cistelles fàcils en els últims minuts per finalitzar còmodament el quart (29 – 17).

En el segon període tampoc canviaven els papers. Estudiantes tornava a anotar de tres mentre que els blaus seguien amb la seva sequia. L’equip no sabia superar la gran defensa del rival i s’encallava amb els tirs de tres. La diferència en el marcador arribava als 16 punts quan s’havien jugat cinc minuts, i la pitjor notícia era que l’Ibersol CBT no mostrava recursos per frenar-ho. Ferran Torres era la única referència que trobava l’equip en atac, però era insuficient per retallar la gran diferència que reflexava el marcador (48 – 28). L’equip de Berni no transmetia la frescor que ha tingut al llarg de la temporada, i marxava 21 punts per sota al descans (51 – 30).

Una pèrdua blava amb cistella d’Estudiantes obria el tercer quart. La sensació que transmetia l’equip era la mateixa que abans de marxar a vestidors, un equip a remolc i sense idees que, tot i intentar-ho i lluitar-ho, no aconseguia frenar un imparable Estudiantes. Ferran Torres seguia anotant els punts del seu equip, però la defensa en seguia concedint molts, sobretot des de la línia de tres, on Estudiantes ha aconseguit un total de 14 triples. Jaume Zanca i Joan Sorolla aportaven els seus punts per rebaixar la diferència fins als 17 (66 – 49). Estudiantes anotava gairebé tot el que provava i s’anotava també el tercer quart, que finalitzava amb un resultat de 69 a 51.

La reacció de l’Ibersol CBT ha arribat en els darrers deu minuts. Els triples de Duch, Pape i Dani Fernández han donat oxigen als blaus i han baixat la diferència fins als deu punts (74 – 64), amb 4 minuts per jugar-se. L’equip ha encadenat un parell de bones jugades, tant ofensives com en l’apartat defensiu, que li han donat confiança per als darrers minuts de joc. La reacció però, ha estat massa tard i amb un resultat molt ampli per a remuntar, pel que l’Ibersol CBT s’ha quedat sense temps per obrar la gesta i Estudiantes s’ha emportat el partit per 84 a 72.